Kledingkast op maat… bepaal eerst een goede indeling

06 July 2020

In een nieuw huis of een bestaande situatie kan het zijn dat u behoefte heeft aan een kledingkast op maat. Een kast op maat kan in vele uitvoeringen gerealiseerd worden. Gewone deuren of schuifdeuren, aluminium kader met vulling of toch iets strakker. En qua inhoud zijn er lades of leg-, hang- en opbergmogelijkheden te over. Hoe zorg je voor de juiste indeling? 

Je huidige kledingkast als leidraad 

Is het uiterlijk van de kledingkast op maat bepaald, dan is het zaak invulling te geven aan de behoefte van kastruimte. Kijk eerst eens naar uw huidige kast. Deze heeft ongetwijfeld al een aantal jaren dienstgedaan en is een uitstekende leidraad om te gebruiken voor…

Lees meer..

Designmeubel op maat

12 July 2019

Een designmeubel op maat, daar heeft u uw leven lang plezier van. Het laten maken van een designmeubel op maat, wat zijn de voordelen en hoe gaat dit precies in zijn werk? Wij lichten het verder toe in dit blog.

Designmeubel op maat, wat is dat? De naam zegt het al! Als we het opsplitsen: design, dat maakt het speciaal en op maat maakt het persoonlijk en toegespitst op u en uw interieur.

Bij het laten maken van een designmeubel op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Dat kan overweldigend zijn,…

Lees meer..

Vlekken verwijderen van meubels of vloer

12 April 2019

In ons (drukke) bestaan is het niet uitgesloten dat er wel eens iets misgaat. Wij hebben het dan over vlekken! Gelukkig is er meestal een oplossing. 

’s Avonds rustig een wijntje drinken…vol glas over de bank. De hond is net uit geweest zijn pootafdrukken zie je terug op de vloer. Je dochter maakt een mooie tekening waarbij het vilstift ook de meubelstof kleurt. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan! Iedere dag ontstaan er vlekken in…

Lees meer..

Stap voor stap worden we een circulaire meubelmaker

12 October 2018

Bij Doelbeek werken we altijd met uiteenlopende materialen. Hout, katoen, ijzer en kunststoffen om maar wat te noemen. We verwerken ze bijvoorbeeld in de meubels die we maken. Al deze producten kopen we voornamelijk van fabrikanten die deze producten nieuw maken. Dat willen we heel graag veranderen.

Ons doel is om alles wat we maken, te maken van materialen die ooit in een ander product hebben gezeten of ergens anders voor zijn gebruikt. In de ideale wereld gebruiken we het liefst materialen die zelf geen afval of CO2 hebben opgeleverd. Daar zijn we nog lang niet, maar…

Lees meer..

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee