Droomkeuken in Shinokki

Keuken op maat met Shinokki platen

Een droomkeuken in Shinokki

Opdrachtgever: Particulier         

Plaats: Heerde

Opdracht: Shinokki keuken op maat

Achtergrondinformatie van de Shinokki droomkeuken

Als onderdeel van een compleet interieur voor een villa hebben wij onder meer deze droomkeuken mogen maken. Ontwerp- en architectenbureau Designa uit Laren heeft het interieur ontworpen. In het hele project is zwart teruggekomen als basis voor het maatwerk. Voor de benedenverdieping zijn wij uitgekomen op Shinokki. Dit is een gefineerde plaat in mooie houtstructuren. Het bijzondere hieraan is de afwerking van 6 lagen lak. Dit geeft veel bescherming met toch een iets matte uitstraling. Shinokki Raven Oak is het plaatmateriaal dat wij hebben toegepast in de benedenverdieping, dus ook de keuken.

De uitvoering van de droomkeuken

Een keuken met uitstraling, dat is wat je wilt. Een keuken moet op het eerste gezicht al positief ervaren worden. "Daar wil ik in koken!" Dat het met de uitstraling van deze keuken op maat in Shinokki wel goed zit, moge duidelijk zijn. De Shinokki plaat heeft een erg stijlvolle en luxueuze uitstraling, passend in een villa. De uitstraling en de vormen zijn door Designa aangeleverd; nu is het tijd voor een maatschets waarin alle apparatuur en onderdelen verwerkt zijn. Hoe de apparatuur en ook wélke apparatuur er verwerkt wordt in het kookeiland en de achterwand, luistert erg nauw. Dit bepaalt namelijk mede de uiteindelijke uitstraling. Eerst hebben wij een basis opgebouwd met een antraciet/zwarte plaat. Hierin worden mooie brede lades op maat toegepast. De Legrabox van Blum is hier perfect voor. Soepel lopende lades met een kwalitatief goed geleidend systeem.

Een droomkeuken met alles wat je nodig hebt

Deze droomkeuken in Shinokki heeft naast toepassing van de Shinokki Raven Oak ook een eilandblad van Dekton. In deze keuken op maat is de Dekton Keyla als keukenblad gebruikt. Dit blad wordt volledig op maat aangeleverd, inclusief alle uitsparingen voor onder meer de Evoline Backflip stekkerdoos, een Miele kookplaat met Downdraft en een strakke Lorreine spoelbak + kraan. De Miele volledig geïntrigeerde vaatwasser maakt het plaatje compleet. Om de Shinokki droomkeuken een gezellige touch te geven, hebben wij het Dekton blad langer door laten lopen. Daarnaast hebben we op de eindzijde een soort bar element gecreëerd, waar 4 stoelen passen.

In deze Shinokki droomkeuken hoort natuurlijk ook een mooie wand met apparatuur. De volgende apparaten zijn hierin opgenomen:

Materiaalgebruik: Apparatuur Miele, Lades + scharnierwerk Blum, Shinokki Raven Oak, Lorreine spoelbak.

Uw droom(keuken) werkelijkheid maken?
Een droomkeuken in Shinokki

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee