Herstoffering Gelderland 5210 stoelen

Herstoffering Gelderland 5210 stoelen

​Opdrachtgever: Particulier

Plaats: Heerde

Opdracht: Herstoffering Gelderland 5210 stoelen

Herstoffering Gelderland 5210 stoelen: de vraag

Voor een familie uit Heerde hebben wij twee fauteuils van het merk Gelderland van nieuwe stof voorzien. Het gaat hierbij om stoelen van het type 5210. De stoelen zijn ontworpen door Jan des Bouvrie. In dezelfde lijn ontwierp hij ook een bank en stoel.

Gelderland stoelen zijn het waard om van een nieuwe stof te voorzien

Vanwege de hoge kwaliteit zijn alle Gelderland meubelen het waard om te herstofferen. De Gelderland meubelen zijn voorzien van een echtheidscertificaat om aan te tonen dat het een kwaliteitsmeubel betreft.

Omschrijving werkzaamheden

Deze Gelderland 5210 stoelen hebben wij volledig voorzien van nieuwe schuimvullingen. De stof is van het type Ploegwool van Weverij De Ploeg. Het betreft een gestoffeerde hoes die met speciale Gelderland strips wordt vastgezet. Alle stiknaden zijn voorzien van dubbel sierstiksel.

Herstoffering Gelderland stoelen, het materiaalgebruik

Koudschuim vulmateriaal, watten. Stof: Ploegwool van De Ploeg

Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar houden ons ook bezig met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Wilt u ook uw Gelderland stoelen laten herstofferen? Neem contact met ons op!

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee