Interieur op maat voor spreekkamer notariskantoor

Interieur op maat

Opdrachtgever: Notariskantoor Feijen & de Vries
Architect: Design Zimmer Architect
Plaats: Heerde

‚ÄčInterieur op maat voor spreekkamer notariskantoor: de vraag

Nadat wij eerder met Marcel Mulderij van Designzimmer hebben samengewerkt bij het maken van een volledig nieuw interieur voor Boschman Optiek in Heerde, hebben we nu samen voor notariskantoor Feijen & de Vries in Heerde een nieuw interieur op maat voor hun spreekkamer gemaakt. Daarnaast hebben we de hal en entree vernieuwd. 

Omschrijving werkzaamheden interieur op maat

Wij hebben 2 wanden van de spreekkamer opnieuw bekleed met panelen van het merk Shinokki. Deze panelen bestaan uit uiteenlopende variaties in houtfineer, volledig kant en klaar afgelakt. 

De deuren van de spreekkamer hebben we beplakt met de bijpassende fineeruitvoering. Dankzij 3D-scharnieren vallen de deuren mooi weg in de wand. In de beide wanden is een nis gemaakt met hierin LED-verlichting die te dimmen is via touchbediening. Onder de nis zitten 2 ruime lades verwerkt. 

Noten tafel en dressoir op maat

Naast de bovenstaande werkzaamheden hebben we een noten tafel en een dressoir op maat gemaakt. In het dressoir zitten 3 soorten fronten verwerkt. 

Materiaalgebruik

Shinokki new woods, voorgegrond mdf, LED-verlichting strip, noten en hoogglans wit spuitwerk. De kleur die bij het notariskantoor is toegepast is de Desert Oak. De Shinokki-plaat van 19 mm hebben wij toegepast voor de houten wanden.

Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar maken bijvoorbeeld ook boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Ook een bedrijfsinterieur op maat? Neem contact met ons op!

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee