Meubelen op maat voor scholengemeenschap De Noordgouw

Meubelen op maat voor scholengemeenschap De Noordgouw

Opdrachtgever: Christelijk College De Noordgouw
Plaats: Heerde

Achtergrondinformatie

De Noordgouw is een scholengemeenschap met meer dan 1.000 scholieren. De Noordgouw heeft ons gevraagd om diverse meubelen op maat  te maken voor de de centrale hal en handenarbeid- en science lokalen.

Omschrijving werkzaamheden

De Noordgouw heeft een remake laten doen door een architect in de arm te nemen en hem diverse meubelen op maat te laten bedenken.

Aan ons werd de opdracht gegund. Wat begon met het ontwerpen van 2 kasten mondde al spoedig uit in het ontwerpen en op maat maken van complete interieurs in diverse ruimtes.

Wandkast in handenarbeidlokaal

We hebben een grote wandkast op maat gemaakt voor het handenarbeidlokaal. De wandkast is volledig opgebouwd uit berken multiplex met een hpl toplaag. De 4 kleuren geven de kast een vrolijke uitstraling. In het middenstuk zit een vitrinekast om werkstukken van de leerlingen te presenteren. 2 opbergkasten in dit lokaal maken het geheel af.

In het science lokaal hebben wij een wand gevuld met dezelfde opbouw. Ook hier zijn alle kasten v.v. sloten.

De centrale hal is een ontmoetingsruimte en het visitekaartje van de school. Hier is voor een rustiger kleurstelling gekozen. Mooie materialen van het merk Deco Legno. HPL Smart is een structuur die rust geeft.

Een later project betreft de gang naar de gymlokalen. Hier hebben wij een zwevend wandmeubel voor bekers en trofeeën gemaakt. Op het wandmeubel zijn foto’s toegepast.

Materiaalgebruik

Berken multiplex, HPL toplagen, softclosing ladegeleiders van Blum, gehard vitrine glas en glazen fronten en schappen.

Meubelen op maat voor scholengemeenschap De Noordgouw

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee