TV meubel met mahonie blad en RAL 9010 spuitwerk

TV meubel met mahonie blad en RAL 9010 spuitwerk

Opdrachtgever: Particulier

Plaats: Heerde

Achtergrondinformatie: Een tv-meubel op maat met een mahonie blad is de perfecte toevoeging aan elk interieur. Dit unieke meubelstuk straalt klasse, elegantie en vakmanschap uit.

Het tv-meubel met mahonie blad is volledig op maat gemaakt, wat betekent dat het perfect past bij jouw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte. Of je nu een kleine woonkamer hebt of een ruime entertainmenthoek, een op maat gemaakt tv-meubel zorgt ervoor dat je optimaal kunt genieten van je home entertainment systeem. Het mahonie houten blad is massief en een verfijnd detail voor dit Tvmeubel. Mahoniehout staat bekend om zijn warme kleur en prachtige nerfpatronen. Het toevoegen van een mahonie blad aan het tv-meubel geeft het een luxe uitstraling en een verfijnde sfeer in de kamer. Wat dit tv-meubel op maat echt bijzonder maakt, is de functionaliteit. Met voldoende opbergruimte kun je al je dvd's, spelconsoles, afstandsbedieningen en andere entertainmentaccessoires netjes organiseren. Geen losse kabels en rommel meer! Het meubel is ontworpen om alle elektronische apparatuur gemakkelijk te kunnen aansluiten en te bedienen, terwijl ze toch veilig en uit het zicht blijven. Naast de esthetiek en functionaliteit, is dit tv-meubel ook een investering in kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardig massief hout, watervaste MDF RAL 9010 gespoten en met oog voor detail, is dit meubelstuk duurzaam en gaat het jarenlang mee. Het is een tijdloos ontwerp dat moeiteloos meegaat met veranderingen in je interieur en technologie. Kortom, een tv-meubel op maat met een mahonie blad is de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een stijlvolle en opgeruimde woonkamer.

TV meubel op maat maken

Voordat er wordt begonnen aan dit mooie TV meubel op maat is er eerst overleg met de klant over het formaat, de indeling en het materiaal gebruik. Voorwaarde bij dit TV meubel was dat alle te gebruiken apparatuur uit het zicht zou zijn. Dit TV meubel is opgebouwd uit lades en klep fronten waarbij de aansturing van de TV ontvanger middels een kleine receiver plaatsvindt. Dit is een ontvangertje die verdekt wordt opgesteld op het mahonie blad en het infrarood signaal van de afstandsbediening door stuurt naar de TV ontvanger. Een TV ontvanger die achter een front zit werkt namelijk niet, het infrarood signaal komt dan niet verder. Doordat er meerdere apparaten in het TV meubel zijn opgeborgen en hierbij meerdere snoeren worden toegepast maakt dat ook hiermee rekening wordt gehouden. Wij hebben extra ruimte achter het TV meubelgemaakt zodat hier alles achterlangs loopt. Het meubel zweeft ook aan de wand, er is geen draadje in het zicht! De klant wou graag een strak meubel maar toch met een warme uitstraling. In hun woning was mahonie hout al vaker toegepast dus de keuze voor mooi massief mahonie als blad was snel gemaakt!

Materiaalgebruik:

MDF V313 vochtwerend , massief mahonie, spuitwerk RAL 9010

TV meubel met mahonie blad en RAL 9010 spuitwerk
TV meubel met mahonie blad en RAL 9010 spuitwerk
TV meubel met mahonie blad en RAL 9010 spuitwerk

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee