Binnenzonwering thuis

Regel lichtinval met binnenzonwering thuis

Binnenzonwering thuis

Als de zon begint te schijnen gaan we met zijn allen het liefst naar buiten, maar binnen kan de zon door vervorming van glazen ramen al snel fel aan de ogen worden. Voor de warme en zonnige dagen is binnenzonwering een uitkomst. Met binnenzonwering bepaalt u zelf hoeveel daglicht u toelaat, maar tegelijkertijd is het een mooie toevoeging in uw interieur. Of het nou gaat om vouwgordijnen, rolgordijnen, plissés of jalouzieën: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Binnenzonwering: onze collectie

Voor binnenzonwering kunnen wij de volledige collectie van leverancier Sunway leveren en plaatsen. Voor bij u thuis zijn de mogelijkheden eindeloos, we kijken graag met u mee welke oplossing het beste past binnen uw budget en interieur. Een kleine greep uit de collectie:

  • Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in alle soorten in maten. Wij bieden een uitgebreid assortiment van exclusieve en kwalitatief prachtige gordijnstoffen, met intense kleuren en prachtige dessins, technisch en esthetisch perfect tot in detail uitgevoerd. Daar zit ongetwijfeld uw nieuwe favoriet tussen!

  • Rolgordijnen

De collectie rolgordijnen biedt een grote keuze in stoffen in een prachtig sfeervol kleurenpalet, unieke en smaakvolle dessins, bijzondere structuren, van luchtige voiles tot verduisterende stoffen.

De hoogwaardige materialen zijn niet alleen mooi, maar kunnen ook bijzonder functioneel zijn. Elke stof is uniek en heeft zijn eigen toepassingsmogelijkheden.

  • Plissés

Plissé Shades bestaan uit mooie geplooide stoffen. Er zijn stoffen die een speciale behandeling ondergaan hebben. Wij bieden transparante, half-transparante, dichte en verduisterende stoffen. Voor elk wat wils dus. Ook qua kleur kunt u uw hart ophalen: onze collectie omvat veel uni-stoffen in prachtige kleuren en mooie dessins.

  • Houten jaloezieën

Houdt u van een natuurlijk element en bent u gek op sfeer? Een houten jaloezie kan een mooie aanvulling vormen in uw interieur. Met houten jaloezieën kunnen lichtinval en privacy naar wens worden geregeld.

  • Duette shades

Door een luchtige tussenlaag laten de Duette Shades niet alleen licht tegen, maar werken ze ook nog eens warmte- en geluidsisolerend. Dit wordt bereikt door de twee lagen stof, die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Een bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn.

U wilt ook binnenzonwering? Wij denken graag mee!

Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Om u een handje op weg te helpen hebben we een aantal voorbeelden in onze showroom. U kunt zelf kijken en bepalen welke zonneweringoplossing het beste bij u past.Neem voor persoonlijk advies op maat contact met ons op of kom bij ons langs om zelf te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee