Fronten voor uw keuken op maat

Fronten voor uw keuken op maat

De fronten van uw keuken bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van uw keuken. Wij leveren tijdloze en klassieke modellen uitgevoerd in hedendaagse decors en tinten. Denk hierbij aan:

Lak

Gelakte fronten zorgen voor een uitzonderlijk esthetische opwaardering. Hun verfijnde afwerking, in combinatie met een brede waaier aan kleurmogelijkheden brengen uw interieur nog meer onder de aandacht. Door zijn uitstraling is het gelakte front in elke keuken toe te passen. 

Fronten van hout

Edel, warm en natuurlijk. Het unieke van massief hout toont zijn schoonheid. Maak uw keuze uit de diverse modellen, houtsoorten en afwerkingen voor charme en authenticiteit in uw keuken op maat.

Fronten van metaal 

Met als basis platen in aluminium of inox kunt een veelvoud aan oplossingen realiseren: fronten, spatwanden, werkbladen, geïntegreerde spoelbakken…Fronten van metaal zijn van hoge kwaliteit en duurzaam. Ze zijn perfect te combineren met houtafwerkingen voor een moderne en sfeervolle stijl in uw keuken op maat.

4-zijdig afgekante fronten

De collectie 4-zijdig afgekante fronten met rechte hoeken biedt eindeloze mogelijkheden door de combinaties in vele kleuren en vrij te kiezen. De fronten zijn beschikbaar in grote afmetingen en breed toepasbaar voor een perfecte eenheid en harmonie in uw keuken.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee