Bootstoffering

Bootstoffering: uw boot weer als nieuw

Bootstoffering

​Een van uw meest kostbaarste bezitten is zeer waarschijnlijk uw boot. De sloep waarmee u, onder het genot van een wijntje en wat hapjes, dagtochtjes maakt over gracht en kanaal. Uw jacht waarmee u in alle rust over meren en kanalen voert. Of die speedboot die u een kick van jewelste geeft vanwege z’n kracht en snelheid. Maar niet iedere boot is als nieuw. Dat hoeft ook niet.

Het interieur van uw boot en/of de bootkussen hebben echter wel een belangrijke rol met betrekking tot de beleving van uw boot. U ontspant er. Een hapje, een spelletje, slapen of gewoon genieten van de rust om u heen. De bootbanken, bootkussens en matrassen in uw boot zijn sfeerbepalend.

Door middel van bootstoffering kunnen wij u helpen bij het in oude glorie herstellen van uw bootinterieur of bootkussens. Onze specialisten stellen alles in het werk om u het plezier en genot van het interieur van uw boot weer te laten (her)beleven.

Van start met bootstoffering: een goed beeld van uw bootinterieur

Het (her)stofferen van een bootinterieur begint bij het creëren van een goed beeld van de staat van het meubel. Wij komen daarom graag op locatie om polshoogte te nemen en de mogelijkheden met u te bespreken.

Naast de bekleding (over het algemeen stof of leer) kijken wij ook of de vulling of veren van stoelen, banken, matrassen of kussens aan vervanging toe zijn. Op basis hiervan overleggen we met u wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Zo kunnen we in een oude bank ook een nieuw, modern binnenwerk plaatsen dat voldoet aan de huidige comfort- en kwaliteitsstandaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een schuimrubber dat vochtregulerend is en minder gevoelig is voor schimmel.

Boot stofferen met goed resultaat: kies de stof die bij u past

In onze showroom vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. In verschillende prijsklassen, materialen, dessins en structuur. U kunt daar een of meerdere stoffen of leer kiezen die passen bij boot. Denk hierbij ook aan vuil- en waterafstotende bootstoffen.

Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u adviseren bij het maken van keuzes. Met moderne apparatuur en gereedschappen maken wij van uw bootinterieur weer een interieur dat nauwelijks van nieuw te onderscheiden is.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee