Binnenzonwering zakelijk

Altijd perfecte lichintinval met binnenzonwering zakelijk

Binnenzonwering zakelijk

Als buiten de zon gaat schijnen en de temperaturen stijgen, houden we binnen graag het hoofd koel. Onze binnenzonwering is een uitstekende optie om lichtinval- en temperatuur te regelen. Daarnaast staat het mooi in het interieur! We denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Zakelijke mogelijkheden voor binnenzonwering                       

Voor binnenzonwering werken wij samen met binnenzonnewering dealer Sunway. De collectie van Sunway is kwalitatief goed en zeer uitgebreid. Zakelijke partijen kiezen vaak voor één van de volgende oplossingen;

  • Verticale jaloezieën

Een kantoorpand met grote glazen ramen is prachtig en een inspirerende omgeving, maar goede zonwering is daarbij erg belangrijk. Verticale jaloezieën bieden uitkomst. Ook voor schuifpuien en voor ramen met afwijkende vormen, zoals schuine ramen, erkers en hoekramen, zijn vertical jaloezieën zeer geschikt. We bieden verticale jaloezieën in verschillende materialen, waaronder textiel, aluminium en kunststof.

  • Horizontale jaloezieën

Organisaties kiezen voor horizontale jaloezieën als zij op zoek zijn naar perfecte daglichtregulering. Daarnaast kunnen deze jaloezieën heel sfeervol zijn. We bieden verschillende soorten jaloezieën, kom gerust langs voor een advies!

  • Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn nog steeds een prachtige oplossing als het om lichregulering gaat. Hoevel licht u door wilt laten kunt u helemaal zelf bepalen aan de hand van het soort stof dat u toepast. Van luchtige voiles tot verduisterende stoffen, er is van alles mogelijk. Daarnaast bieden we rolgordijnen in verschillende kleuren, dessins en structuren.  

Binnenzonwering, de voordelen voor uw bedrijf

Binnenzonwering brengt vele voordelen met zich mee. Met binnenzonwering is het reguleren van daglicht heel gemakkelijk, het complementeert uw interieur en is een stuk duurzamer ten opzichte van buitenzonwering. Bovendien geven stoffen verticale jaloezieën vaak een akoestisch effect.

We snappen dat de vele mogelijkheden de keuze er niet makkelijker op maken. Neem contact met ons op en we voorzien u graag met advies. Of kom even langs in de showroom, waar we diverse voorbeelden voor u hebben klaar liggen.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee