Boekenkast op maat met schuifdeuren van glas

Boekenkast op maat

Boekenkast op maat met schuifdeuren van glas

Opdrachtgever: Familie Dekker
Plaats: Heerde
Opdracht: Boekenkast op maat

Boekenkast op maat: de vraag

‚ÄčTer vervanging van een bestaande wandkast zijn wij gevraagd na te denken over een boekenkast op maat. Naast boeken moest er ook ruimte zijn voor andere spullen.

Omschrijving werkzaamheden

In dit wandmeubel op maat is er ruimte gecreëerd voor boeken een stereo-installatie en diverse kunstvoorwerpen. Uitgangspunt was een luchtige kast met voldoende ruimte. Allereerst hebben wij de kast gespoten in ral 9010. Deze kleur past bij de deuren en kozijnen in de woonkamer.

Om de kunstvoorwerpen goed te kunnen tonen hebben we schappen van glas gebruikt. Om het open karakter van de kast te 'breken' hebben we schuifdeuren geplaatst met daarin melkglas. Opvallend detail is dat de glazen fronten in dezelfde geleiding lopen. Rondom het melkglas zit een aluminium kader. Onderin de kast zitten deuren zodat er ook zaken uit het zicht kunnen worden opgeborgen.

De gebruikte materialen voor deze boekenkast op maat

Gespoten mdf, melkglas kader schuifdeuren, glazen schappen en energiezuinige LED-verlichting.

Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar houden ons ook bezig met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Ook een boekenkast op maat? Vraag een offerte aan!
Boekenkast op maat met schuifdeuren van glas

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee