Toonbank op maat

Toonbank op maat

De toonbank van uw bedrijf is bij binnenkomst het eerste wat door uw bezoekers wordt gezien. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang goed na te denken over de eisen die u hebt aan een toonbank. Voor een toonbank op maat zijn de mogelijkheden eindeloos!

Toonbanken hebben uiteenlopende functies

Vanzelfsprekend moet een toonbank een professionele en representatieve uitstraling hebben. Uw gasten moeten zich direct op hun gemak voelen. Daarnaast moet een toonbank functioneel zijn voor zowel uw bezoeker als de medewerker van uw bedrijf die gebruik maakt van de toonbank.

Dat gebruik is veelzijdig. Veelal biedt een balie ruimte voor documenten, een of meerdere pc’s, promotiedisplays en soms zelfs planten. Wellicht vergeten we het belangrijkste: toonbanken worden van oorsprong gebruikt om producten te tonen op een aantrekkelijke wijze.

Wij adviseren uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het op maat maken van een toonbank. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen, de identiteit van uw bedrijf, de beschikbare ruimte en gewenste functionaliteiten. De juiste uitstraling, een hoog afwerkingsniveau, ergonomisch bedieningsgemak en gebruik van passende materialen zijn hierbij uitgangspunten.

Een eigen architect is mogelijk voor uw toonbank op maat

Hebt u zelf een architect in de arm genomen om een toonbank voor u te ontwerpen? Wij werken ook samen met architecten en kunnen meedenken tijdens de ontwerpfase van een project.

Enthousiast geworden over een toonbank op maat?

Wilt u meer weten over het op maat maken van een toonbank voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van een toonbank of balie voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee