Bedrijfsbalie op maat

Bedrijfsbalie op maat: de perfecte eerste indruk

Bedrijfsbalie op maat

​De balie van uw bedrijf is bij binnenkomst het eerste wat door uw bezoekers wordt gezien. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarom is het van belang goed na te denken over de eisen die u hebt aan een balie. Een bedrijfsbalie op maat geeft gelijk een goede indruk.

Waar moet een bedrijfsbalie op maat aan voldoen?

Vanzelfsprekend moet een balie een professionele en representatieve uitstraling hebben. Uw gasten moeten zich direct op hun gemak voelen. Daarnaast moet een balie functioneel zijn voor zowel uw bezoeker als de medewerker van uw bedrijf die gebruik maakt van de balie. Dat gebruik is veelzijdig. Veelal biedt een balie ruimte voor documenten, een of meerdere pc’s, promotiedisplays en soms zelfs planten.

Wij adviseren uiteenlopende bedrijven en organisaties bij het realiseren van een bedrijfsbalie op maat. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen, de identiteit van uw bedrijf, de beschikbare ruimte en gewenste functionaliteiten. De juiste uitstraling, een hoog afwerkingsniveau, ergonomisch bedieningsgemak en gebruik van passende materialen zijn hierbij uitgangspunten.

Hebt u zelf een architect in de arm genomen? Wij werken ook samen met hen en kunnen meedenken tijdens de ontwerpfase van een project.

Meer weten over een bedrijfsbalie op maat?

Wilt u meer weten over het op maat maken van een bedrijfsbalie op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van een balie of toonbank voor uw bedrijf.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee