Boekenkast op maat

Boekenkast op maat

​Boeken, LP’s, verzamelmappen of gewoon spullen uit uw interieur: het liefst heeft u ze netjes gerangschikt in een boekenkast of wandkast. Maar dan wel een boekenkast die niet in de weg staat. Zo een die volop functionaliteit en uitstraling biedt zonder ook maar een moment te vervelen. Een boekenkast voor het leven. Een wandkast als sieraad van uw interieur. Ja toch?

Wij maken boekenkasten en wandkasten op maat. Voor u. Zoals u het in gedachten heeft. Passend bij uw smaak en interieur.

Een wandkast voor ieder interieur

Onze jarenlange ervaring in het maken van meubelen op maat heeft ons gebracht waar we nu zijn: wij kunnen voor nagenoeg iedere ruimte een wandkast of boekenkast op maat maken. We houden hierbij rekening met stopcontacten, plinten, ramen, deuren en de hoogte van de ruimte.

Bepaal zelf hoe uw boekenkast er uit ziet

Hoe een boekenkast eruit ziet? Dat bepaalt u helemaal zelf. Er zijn ongekend veel mogelijkheden. De belangrijkste en meest voorkomende mogelijkheden van een boekenkast vindt u hieronder in willekeurige volgorde:

  • Kleurkeuze en houtsoort
  • De dikte van de planken (over het algemeen 18 of 28 mm)
  • De diepte van boekenkast
  • De hoogte (kamerhoogte)
  • Laden, deuren en verlichting
  • Vaste of verstelbare planken

Een boekenkast op maat: wij voorzien u graag van advies

Om u op weg te helpen, geven we u graag advies bij het maken van de juiste keuzes. Wij denken graag met u mee over de indeling van de ruimte waar de boekenkast moet komen te staan. Maar ook de indeling van de kast zelf is van belang. Uiteraard is het verstandig goed na te denken over wat u in de kast wilt opbergen. De praktijk leert ons dat dat niet altijd alleen boeken zijn…

​​Inspiratie gekregen? Wij maken ook andere meubelen op maat, bijvoorbeeld tv-meubelsschuifdeurkasteninloopkastenbadkamermeubelenvitrinekasten of eettafels. Mogelijkheden genoeg dus! 

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee