Herstofferen in de zorg

Herstofferen zorg: uw zorgmeubilair weer als nieuw

Herstofferen in de zorg

Herstofferen zorg: voor het herstofferen van zorgmeubilair hebben wij speciale meubelstoffen die geschikt zijn voor de eisen binnen zorginstellingen.

Herstofferen van zorgmeubilair

​Om aan de speciale eisen binnen de zorg te voldoen hebben wij voor het herstofferen van zorgmeubilair speciale meubelstoffen. In een zorginstelling of bejaardenhuis worden er andere eisen gesteld aan het herstofferen van regulier meubilair.

​Kwaliteit voorop bij herstofferen zorg

De meubelen die in een zorginstelling staan zijn veelal van goede kwaliteit, maar daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Het herstoffering van meubelen in een zorginstelling is doorgaans de helft goedkoper dan het aanschaffen van nieuw zorgmeubilair. In onze stoffeerderij in Heerde werken wij met speciale meubelstoffen. Denk hierbij aan brandvertragende meubelstoffen, urinebestendige meubelstoffen, slijtvaste meubelstoffen en de stoffen die wij gebruiken bij herstofferen zijn ook goed te reinigen. Zoals u leest is herstoffering van zorgmeubilair niet te vergelijken met het herstofferen van uw meubel thuis maar bij Doelbeek Interieur bent u aan het juiste adres!

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee