Doelbeek Interieur - meubelmakerij en stoffeerderij Heerde

Meubelmakerij en stoffeerderij in Heerde

Over ons

Over Doelbeek Interieur - meubelmakerij en stoffeerderij Heerde

Wij hebben sinds 1979 ervaring met het maken van meubelen op maat, (her)stoffering en het repareren van bestaande meubelen voor privé en zakelijk gebruik. 

Complete interieuroplossingen

Door het combineren van het maken èn stofferen van meubelen kunt u bij ons terecht voor complete interieuroplossingen. We doen dit altijd vanuit de gedachte u zoveel mogelijk persoonlijk woongenot en/of gebruiksgemak te laten (her)beleven. Efficiënt gebruik van ruimte wordt hierbij niet uit het oog verloren.

Bij veel meubelen bent u gebonden aan vaste maten of een beperkte materiaalkeuze. Bij ons bepalen de ruimte en uw wensen gecombineerd met onze kennis over maatvoering en uitstraling het uiteindelijke resultaat.

Persoonlijke wensen op maat

In de meubelmakerij maken wij meubelen op maat. Aangepast aan uw wensen en uw interieur. Een meubel op maat geeft meerwaarde aan uw woon- en slaapkamer, keuken of werkruimte.

Het maken van een meubel is een creatief proces. U kunt uw persoonlijke ideeën en wensen op het gebied van wonen en ontspanning met ons delen.

Wij proberen uw wensen zo goed mogelijk te vertalen naar een voor u bruikbare en persoonlijke oplossing. Naast uitstraling speelt functionaliteit ook een belangrijke rol. Door slim met ruimte om te gaan wordt maatwerk naast mooi ook nuttig. Uw eigen meubel op maat gemaakt.

Reparatie

Het repareren van een meubel verdient aandacht. Als geen ander kent u uw eigen meubel. U weet precies op welk vlak een meubel u comfort, gebruiksgemak en/of woongenot heeft gegeven. Precies dat aspect is voor ons het uitgangspunt bij het repareren van uw meubel. Wij kunnen uw meubel reparen en zijn in staat het oorspronkelijke karakter van uw meubel in ere te herstellen.

Kwalitatief goede afwerking

De afwerking van door ons gemaakte en gerepareerde meubelen zijn zeer divers: hout kan op kleur worden gebeitst en worden afgewerkt in de olie, mat-,zijde-of hoogglans lak. Bij spuitwerk is er een grote keus in kleurtoepassing en glansgraden. Ook werken wij met combinaties van glas, metaal en kunststof. Hebt u problemen met uw bestaande meubelen? Wij verzorgen lijm-, schuur- en lakwerk. Na reparatie is uw meubel weer als nieuw.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee