Eettafel op maat

Eettafel op maat

Lekker eten, even gezellig keuvelen of een krant lezen: het gebeurt allemaal aan de eettafel of eetkamertafel. De eettafel is in steeds meer huishoudens het middelpunt van de belangstelling. En omdat smaken zo verschillen, maken wij eettafels op maat. Zo benut u de beschikbare ruimte optimaal en sluit uw tafel perfect aan bij de rest van uw interieur.

Wij zien ieder idee als een uitdaging

Uw wensen en eisen zijn bepalend voor hoe uw ideale eettafel er uit komt te zien. Zo kunt u vanzelfsprekend de lengte, breedte en hoogte van de tafel aangeven. Maar heeft u wel eens nagedacht over de vorm van uw eetkamertafel? Rond, vierkant, langwerpig of ovaal, het kan bij ons allemaal. Wij zien ieder idee als een uitdaging en denken graag me over een:

  • eettafel met schuine poten
  • eettafel met RVS-onderstel
  • eettafel met een extra dik tafelblad
  • eettafel met een uitschuifbaar tafelblad

Een eettafel op maat? Kies de juiste houtsoort en afwerking

Ieder interieur heeft zijn eigen stijl en eigenaardigheden. Kies daarom zorgvuldig de juiste houtsoort en afwerking uit. Strak en geschuurd of juist wat ruw en robuust. Gelakt, geolied,  gebeitst of juist onbehandeld? We hebben jarenlange ervaring en weten precies welke houtsoort(en) voor uw eettafel geschikt is/zijn. Wij adviseren u er graag over.

Vanzelfsprekend maken we eerst een schets en bespreken we de mogelijkheden. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het eindresultaat en komt u niet voor verrassingen te staan. Hebt zelf een idee? Kijk dan op Uw eigen ontwerp op maat gemaakt en deel uw ideeën met ons!

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee