Bedrijfsmeubelen stofferen

Wegdoen is niet nodig! Bedrijfsmeubelen stofferen

Bedrijfsmeubelen stofferen

​Wij stofferen en herstofferen kantoormeubelen of andere bedrijfsmeubelen. Hebben de meubels van uw bedrijf een verouderd uiterlijk? Zijn uw bedrijfsmeubelen niet meer representatief? Is de bekleding versleten? Niet altijd is het weggooien van uw bedrijfsmeubelen dan de beste en voordeligste oplossing. Bedrijfsmeubelen stofferen geeft je meubels een compleet nieuwe look!

Wij kunnen helpen bij het in oude glorie herstellen van uw bedrijfsmeubel. Sterker, uw oude meubelen kunnen weer helemaal van deze tijd worden! Onze specialisten stellen alles in het werk om u, uw personeel en gasten het plezier en comfort van uw meubelen weer te laten (her)beleven.

Bedrijfsmeubelen stofferen? Een goede voorbereiding is het halve werk

Het (her)stofferen van meubelen begint bij het creëren van een goed beeld van de staat van het meubel. Naast de bekleding (over het algemeen stof of leer) kijken wij ook of de vulling of veren van stoelen, banken of kussens aan vervanging toe zijn. Op basis hiervan overleggen we met u wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Zo kunnen we in een oude bank ook een nieuw, modern binnenwerk plaatsen dat voldoet aan de huidige comfortstandaarden.

In onze showroom vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. In verschillende prijsklassen, materialen, dessins en structuur. U kunt daar een of meerdere stoffen of leer kiezen die passen bij uw stoel of bank. Uiteraard denken we hierbij ook aan de belasting die uw meubelen te verduren krijgen.

Met moderne apparatuur en gereedschappen maken wij van oude stoelen of banken weer bedrijfsmeubelen die nauwelijks van nieuw te onderscheiden zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u adviseren bij het maken van keuzes.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee