Schuifdeurkast op maat

Schuifdeurkast op maat

Een schuifdeurkast is een kast waarbij van het plafond tot aan de vloer en van muur tot muur een dichte ‘wand’ wordt gecreëerd. Door het gebruik van schuifdeuren is weinig ruimte nodig om de kast goed toegankelijk te maken. Een schuifdeurkast op de juiste plek geeft rust in een ruimte.

Wij maken schuifdeurkasten voor iedere ruimte: uw slaapkamer, woonkamer, keuken of op zolder.

Iedere schuifdeurkast is bij ons uniek

Omdat wij schuifdeurkasten op maat maken, is iedere schuifdeurkast uniek. Net als bij een inloopkast wordt een schuifdeurkast dusdanig ontworpen zodat de ruimte optimaal wordt benut.

Obstakels zoals leidingen, schoorstenen en hoeken en koven vormen vrijwel nooit een belemmering voor het plaatsen van een schuifdeurkast.

Het interieur van de kast is door u naar wens samen te stellen. Denk hierbij aan schapruimte, lades en hanggedeeltes. De buitenkant van een schuifdeurkast bepaalt voor het grootste gedeelte de uitstraling. Ook hier bieden wij u nagenoeg alle vrijheid. Kiest u voor een strak dessin of juist een landelijk gevoel? Laat uw fantasie de vrije loop en bespreek met ons uw wensen.

Een schuifdeurkast op maat van duurzame materialen

Een huis is gemaakt om in te leven. Daarom maken wij elke schuifdeurkast op maat van mooie en sterke materialen. Hierdoor is een lange levensduur gegarandeerd.

Een schuifdeurkast op maat. Wij helpen u er graag bij! Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Denkt u bijvoorbeeld eens aan een tv-meubelinloopkastbadkamermeubelvitrinekastboekenkast of een eettafel op maat 

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee