TV-meubel op maat

TV-meubel op maat

‚ÄčEen tv-meubel is wellicht het meubel waar u letterlijk het meest naar kijkt. Uw televisie staat er immers bovenop of in. Vanzelfsprekend moet een tv-meubel plaats bieden aan uw televisie. Maar daarmee is de kous nog niet af. Een mooi tv-meubel op maat maakt uw kamer helemaal af!

Meer dan een tv-meubel…

De televisie is meer dan ooit het centrum geworden van ontspanning en entertainment. Multimedia-apparatuur zoals een Playstation, satellietontvanger of mediaspeler worden aangesloten op een televisie. En wat te denken van net dat beetje extra sound via een langgerekte soundbar? De Netflix-series spatten uw woonkamer in.

Tv-meubel op maat geeft ruimte voor opbergruimte en kabels

Dat kan echter alleen als het tv-meubel plaats biedt aan al uw apparatuur. Daarom houden wij er rekening mee dat er voldoende opbergruimte is voor uw apparaten, accessoires en opslagmedia zoals cd’s en dvd’s.

Daarnaast houden wij bij het ontwerp van uw televisiemeubel rekening met die altijd lastige kabels.

Laat ons dus van te voren weten waar wij rekening mee moeten houden. Dan maken wij uw televisiemeubel op maat voor jarenlang kijkplezier!

‚ÄčInspiratie gekregen? Wij maken ook andere meubelen op maat, bijvoorbeeld schuifdeurkasten, inloopkasten, badkamermeubelen, vitrinekasten, boekenkasten of eettafels. Mogelijkheden genoeg dus! 

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee