Badkamermeubel op maat

Badkamermeubel op maat

​Een badkamer is een, over het algemeen, compacte ruimte in huis. Een ruimte waar voorzieningen aanwezig moeten zijn voor persoonlijke verzorging en ontspanning. Een badkamermeubel heeft daar een belangrijk aandeel in. Een badkamermeubel op maat zorgt ervoor dat de ruimte het best wordt benut en dat aan uw persoonlijke smaak wordt voldaan.

 

Optimaal gebruik van ruimte en materialen

Wij maken badkamermeubels op maat en houden daarbij optimaal rekening met de grootte en de vorm van de badkamer, de door u gewenste bergruimte, leidingen en de plaats van bestaand sanitair.

Vanzelfsprekend kunt u daarbij uw voorkeur aangeven voor de gebruikte materialen voor het meubel, het beslag (scharnieren, handgrepen, schuifsystemen etc.), de vorm en grootte van een eventuele spiegel en het werkblad.

Uiteraard zijn de materialen die wij gebruiken geschikt om langdurig te worden gebruikt in een vochtige ruimte zoals de badkamer.

Een badkamermeubel op maat: gemak, uitstraling en functionaliteit

De badkamermeubelen die wij maken hebben één dingen gemeen: gemak, uitstraling en functionaliteit worden moeiteloos gecombineerd. Vanzelfsprekend denken wij graag mee over de plaatsing van een of meerdere wastafels en de verlichting van uw badkamermeubel op maat.

Bent u op zoek naar een nieuw meubel voor uw ‘natte ruimte’, neem dan contact met ons op. We zitten boordevol inspiratie en denken graag met u mee! Geïnspireerd geraakt? Kijkt u gerust even rond naar andere mogelijkheden! Wij maken bijvoorbeeld ook tv-meubelenschuifdeurkasteninloopkastenvitrinekastenboekenkasten of eettafels op maat 

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee