Keuken op maat

Keuken op maat

De keuken is een vast onderdeel geworden van de woonbeleving in huis. Ja, er wordt nog steeds gekookt en gegeten. Maar de keuken is ook de plek geworden waar de goede gesprekken aan de keukentafel worden gevoerd. De plek waar het nieuws op televisie wordt gekeken of de krant uitgespreid op tafel ligt. De plek waar we werken en de plek waar plannen worden besproken. 

Keuken op maat: veel keuzes

Bij het uitzoeken van een keuken komt veel kijken. En, laten we daarover gelijk eerlijk zijn: het kopen van een op maat gemaakte keuken is niet eenvoudiger dan het kopen van een modulekeuken zoals die worden aangeboden door veel grote keukenleveranciers. Er komen veel keuzes op u af die het eindresultaat beïnvloeden. Uiteraard kunnen we u daarbij helpen! 

We nemen de tijd voor uw keuken

Bij Doelbeek hebben we altijd aandacht voor uw persoonlijke wensen. Verwacht bij ons geen showroom vol met keukens. Verwacht ook zeker geen ‘verkoopgesprek’. Daar doen we gewoon niet aan. 

Wat we wél doen is de tijd voor u nemen. Deze tijd hebben we nodig om erachter te komen welke rol de keuken in uw huis moet innemen. We gaan daarover het gesprek met u aan en stellen u daarover vragen. Denk aan de onderstaande vragen:

  • Welke ruimte is beschikbaar voor uw keuken? Denk daarbij aan het aantal vierkante meters, maar ook de eigenschappen van uw huis zoals muren, ramen, schuine wanden, leidingen etc.
  • Welke functie krijgt uw keuken? Gaat er u er alleen koken? Of wordt het uw 2e huiskamer? Wilt u er ook werken? Zaken om rekening mee te houden…
  • Welke uitstraling heeft uw voorkeur? Landelijk of toch modern? Welke kleur heeft uw voorkeur en van welk materiaal moet dit gemaakt zijn? En, welk werkblad past daar het beste bij keuken?
  • Een keuken zonder apparatuur is ondenkbaar. Maar welke apparatuur heeft u nodig? En, regelt u apparatuur zelf? Of wilt u zich door ons laten adviseren?
  • Hebt u al nagedacht over comfort in uw keuken? Zoals kasten die open en dicht gaan als u uw voet er onder beweegt?  Of bovenkasten die met een eenvoudige handbeweging voor u open gaan? 

Het kan allemaal… En, dit zijn zo maar wat vragen…

Van schets naar uw keuken in huis

Voordat u op onze site terecht bent gekomen, heeft u vast al nagedacht over uw ideale keuken. Dat snappen we. Het is ook prettig voor ons. Want op het moment dat we met elkaar in gesprek komen, kunt u ons al een beetje vertellen wat u in gedachten heeft. Misschien heeft u wel een schets of een foto van internet als voorbeeld. 

3D-tekening

Het mooie aan een keuken op maat is dat u echt niet alle details al hoeft te weten. Want daarbij kunnen we u helpen. Tot in detail. 
We maken altijd een 3d-tekening van uw keuken. Deze tekening is op schaal gemaakt. Dat betekent dat we rekening houden met de exacte afmetingen van de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt. Zo krijgt u een heel nauwkeurig beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

Begin klein, zoek eens contact

Uiteraard zijn er nog veel meer zaken die we bespreken. Te veel om hier op te noemen. Daarom is het belangrijk om klein te beginnen. En dat kan via ons contactformulier waar u uw eigen ideeën in tekst en beeld kwijt kunt.

We laten ons graag verrassen en kijken er naar uit om samen met u de mooiste keuken te maken die u zich kunt voorstellen.  
 

Maak een afspraak met ons

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee