Meubel herstofferen

Meubel herstofferen, uw meubel weer als nieuw!

Meubel herstofferen

Meubel herstofferen kan verschillende redenen hebben. Wij stofferen designmeubelen, huismeubelen en bedrijfsmeubilair.

Meubel herstofferen

​Er zijn vele redenen om een meubel te laten herstofferen. Designmeubelen herstofferen wij in onze stoffeerderij omdat deze het waard zijn. Om dezelfde reden herstofferen wij vaak een meubel van goede kwaliteit. Maar in onze stoffeerderij in Heerde komt er ook regelmatig een meubel voorbij waar iemand aan gehecht is. Wegdoen is zonde en opnieuw stofferen van uw meubel geeft een persoonlijk gevoel aan uw interieur. In onze stoffeerderij kunnen wij niet alleen een stoel of bank herstofferen voor uw interieur thuis maar wij kunnen ook kantoorstoelen, bureaustoelen of bedrijfsmeubilair herstofferen.

​Uw meubel herstofferen: de opties

Voor het herstofferen van uw meubelen thuis hebben wij een ruime collectie meubelstoffen. Een meubel herstofferen voor uw bedrijf of (zorg)instelling vraagt om een ander type meubelstoffen. Ook deze kunnen wij vakkundig verwerken in onze stoffeerderij in Heerde. Met stoffen uit onze collecties en gebruikmakend van kwalitatief goede materialen zal iedere herstoffering jarenlang woonplezier opleveren.

U kent dat gevoel vast wel: uw favoriete bank of stoel is versleten maar u kunt er nog geen afstand van doen. Zonder sentimenteel te willen worden: mensen hebben vaak, onbewust een emotionele band met één of meerdere meubelen.

Wij kunnen helpen bij het in oude glorie herstellen van uw meubel. Onze specialisten stellen alles in het werk om u het plezier en genot van uw meubel weer te laten (her)beleven.

We vormen een goed beeld van uw meubel en uw wensen

Uw meubel herstofferen begint bij het creëren van een goed beeld van de staat van het meubel. Naast de bekleding (over het algemeen stof of leer) kijken wij ook of de vulling of veren van stoelen, banken of kussens aan vervanging toe zijn. Op basis hiervan overleggen we met u wat uw specifieke wensen en eisen zijn. Zo kunnen we in een oude bank ook een nieuw, modern binnenwerk plaatsen dat voldoet aan de huidige comfortstandaarden.

In onze showroom vindt u een ruim assortiment staalboeken met stoffen en leer. In verschillende prijsklassen, materialen, dessins en structuur. U kunt daar een of meerdere stoffen of leer kiezen die passen bij uw stoel of bank. Wij luisteren graag naar uw wensen en kunnen u adviseren bij het maken van keuzes.

Met moderne apparatuur en gereedschappen maken wij van een oude fauteuil of bank weer een meubel dat nauwelijks van nieuw te onderscheiden is.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee