Vitrinekast op maat

Vitrinekast op maat

​Een vitrinekast biedt ruimte voor spullen waar u zelf graag naar kijkt óf die u wilt laten zien. Een goede vitrinekast stelt de producten ín de kast centraal en laat ze (soms letterlijk) schitteren. Denk hierbij aan die unieke verzameling Swarovsky-kristal of die prachtige verzameling modelauto’s. Uw trots verdient een waardig onderkomen.

 

Er zijn veel stijlen en oplossingen mogelijk voor het presenteren van uw verzameling of producten. Wij maken vitrinekasten voor iedere ruimte. Of het nu gaat om een vitrinekast voor een ruimte in de huiselijk sfeer of een vitrinekast voor uw bedrijf. Wij kunnen vitrinekasten maken in alle afmetingen.

Verlichting in uw vitrinekast op maat

Het op een aantrekkelijk wijze presenteren van voorwerpen is een van de belangrijkste functies van een vitrinekast. Zo niet de belangrijkste. Daarom is goede verlichting een must!

Wij kunnen vitrinekasten met zowel halogeen als LED-verlichting maken. Maar ook andere lichtbronnen zoals TL-verlichting behoren tot de mogelijkheden. Verlichting kunnen wij aanbrengen in de vorm van spots of LED-strips.

LED-verlichting brengt een aantal voordelen met zich mee. LED-verlichting staat ook bekend als ‘koud licht’. Doordat er geen warmte ontstaat in de vitrine door de verlichting, is de kans op verkleuring van uw producten minder en wordt uw product niet door warmte aangetast.

Het belangrijkste voordeel van LED-verlichting in vitrinekast is echter het geringe energieverbruik. Doordat de verlichting van een vitrinekast over het algemeen langdurig aan staat, is gebruik van LED-verlichting aan te raden.

Spiegelachterwand en legplanken van glas

Om uw verzameling nóg beter uit te lichten is het plaatsen van een spiegelachterwand mogelijk. Met name bij voorwerpen waar ook de achterkant moet worden uitgelicht, kan een spiegelachterwand in een vitrinekast uitkomt bieden.

Legplanken van glas vergroten het idee van ruimtelijkheid en bieden bovendien een doorkijk naar de ‘verdieping’ eronder. Het zijn zo maar wat suggesties…

Sloten tegen diefstal

Op verzoek kunnen wij uw vitrinekast voorzien van solide sloten die uw producten beschermen tegen diefstal. Wel zo’n veilig idee, niet?

Bent u overtuigd van onze kennis over vitrinekasten en kunt u niet wachten om uw eigen verzameling voor iedereen goed zichtbaar te maken? Neem dan snel contact met ons op!

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee