Inloopkast op maat

Inloopkast op maat

​​Een inloopkast biedt u ongekend veel opbergruimte voor uw kleding, schoenen en accessoires. U kunt u uiteraard ook andere spullen in een inloopkast opbergen. Wij helpen u graag met het ontwerpen van een inloopkast op maat, precies zoals u het wilt. 

 

De inloopkast (ook wel dressings of kastenkamers genoemd) komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt daar ‘walk in closet’ genoemd. Een inloopkast geeft u een ongekend gevoel van luxe en ruimte.

Een inloopkast is in elk huis mogelijk

Doordat wij inloopkasten op maat maken, kan in vrijwel ieder huis een inloopkast worden geplaatst. Wij benutten de beschikbare ruimte optimaal. Schuine wanden, deuren, ramen, leidingen en andere obstakels worden door ons vakkundig weggewerkt.

Deel uw ruimte opnieuw in met een inloopkast op maat

Door een inloopkast in een kamer in te bouwen, kunt de ruimte van een kamer optimaal benutten. Het is zelfs mogelijk een kamer op te delen door aan een zijde (bijvoorbeeld onder een schuine wand) een kast te plaatsen. Het is ook mogelijk een complete kamer om te bouwen tot inloopkast. De mogelijkheden zijn eindeloos en qua indeling van de schapruimte kan er gevarieerd worden.

U bepaalt uiteindelijk zelf aan welke behoeften uw inloopkast moet voldoen. Wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw inloopkast op maat. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk! Zo kunnen wij u ook helpen bij het realiseren van een tv-meubelschuifdeurkastbadkamermeubelvitrinekastboekenkast of een eettafel op maat 

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee