Onze leveranciers van meubelstoffen

Onze leveranciers meubelstoffen

Onze leveranciers van meubelstoffen

Om uw meubelstuk de door u gewenste uitstraling en de door ons gewenste kwaliteit te geven, hebben wij keus uit een ruime collectie meubelstoffen, leer en kunstleer. Wij werken samen met uiteenlopende leveranciers van meubelstoffen.

Door de combinatie van de drie specialismen meubelmakerij, stoffeerderij en interieurbouw, kunnen wij maatwerk leveren in al uw nieuwbouw of bestaande projecten. Bij ieder meubelstuk past een andere stof, voor een moderne bank zijn er mooie wollen stoffen van bijvoorbeeld De Ploeg en Gabriël, bij het klassiekere werk kunt u denken aan Robert Allen of Kravet.

Er zit natuurlijk veel verschil in kwaliteit, hier wordt dan ook de nadruk op gelegd om tot een stof te komen die bij u past. Onderstaand vindt u een overzicht van leveranciers meubelstoffen waar wij onder andere mee werken. Bij de meeste namen vindt u een link naar de desbetreffende site voor meer informatie. Voor het onderhoud van meubelstoffen hebben wij speciale onderhoudsproducten.

Voor projecten voor bijvoorbeeld horeca of zorginstellingen is er keus uit speciale stoffen met bijzondere eigenschappen. Te denken valt aan: brandwerend, urinebestendig, hoge slijtweerstanden of bestand tegen UV licht.

Onze leveranciers meubelstoffen

Meubelstoffen

Alcantara

Danish Artweaving
De Ploeg
Switch Meubelstoffen
Gabriël          Silvera
Houlès          Höpke
Kravet
Lancier    Romo
Saum & Viebahn
West autotextiel
JAB

Bute Fabrics

Kvadrat

De Weeverij

Kirbydesign

Clarke & Clarke

Kobé

Moon

Tartan stoffen

Leer

Ohmann leer
West autoleer
Dux

Conanti

Stolz

Kunstleer

Hornschuch
Lancier
Mobus    
Vyva Fabrics
West Trading
Dux

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee