Meubel op maat

Meubel op maat, helemaal zoals u het wilt

Meubel op maat

Droomt u van een meubel op maat maar kunt u deze niet vinden? In onze eigen meubelmakerij in Heerde maken wij een meubel op maat, passend in uw interieur.

Een meubel op maat

Droomt u van een meubel op maat maar kunt u deze niet vinden? In onze eigen meubelmakerij in Heerde maken wij een meubel op maat, passend in uw interieur. Een meubel op maat geeft meerwaarde aan uw interieur, altijd persoonlijk en passend in het interieur.

Onze meubelmakers wijken graag af van standaard. Ook de uitvoering wordt naar wens gerealiseerd. Denk aan een tv-meubel of een boekenkast op maat of een tafel met bijpassende bank op maat. Bij een dinerbank of muurbank op maat komt kunnen wij ook het stofferen voor onze rekening nemen.

In onze meubelmakerij maken wij het frame en de stoffeerderij bouwt het op om te eindigen met een mooie meubelstof. Uw meubelen worden op maat gemaakt. Voor de particulier noemen wij dit interieurbouw voor thuis. De zakelijke klanten bedienen wij met interieurbouw voor het bedrijf.

U wilt een uniek en authentiek meubel, een meubel dat niemand anders heeft, of een meubel gemaakt voor uw huis en passend bij uw smaak en interieur? Dan bent u bij Doelbeek Interieur op het juiste adres. Al sinds 1979 maken wij uw meubel op maat. We doen dit vanuit onze meubelmakerij in Heerde.

Uw eigen meubel op maat gemaakt

Hebt u al een meubel in gedachten? Of hebt u inspiratie opgedaan uit een magazine, op internet of ergens anders? Vraag een offerte aan voor uw meubel op maat.

We kunnen u onder andere helpen bij het op maat maken van de volgende meubelen:​ vitrinekastenTV-meubels, dressoirs, badkamermeubelseetkamertafelsboekenkasten/wandmeubels, salontafels, fauteuils, dinerbanken, bedachterwanden, keukens, schuifdeurkasten, buitenbanken en inloopkasten.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee