Dinerbank op maat

Dinerbank op maat

​Ze zijn groot. Ze zijn breed. Ze zijn van oorsprong Amerikaans. De echte oude komen uit een trein. Dinerbanken. Ook wel treinbanken genoemd als ze wat kleiner zijn en tegenover elkaar staan. Treinzit? Keuren we ook goed. Voor uw zakelijke interieur denken we graag mee voor een perfect passende dinerbank op maat.

Een dinerbank op maat voor uw bedrijf

Eén van de grootste voordelen van een dinerbank is dat de ruimte optimaal wordt benut; er zit geen ruimte achter de bank en er zijn veel zitplaatsen beschikbaar op een relatief klein oppervlak. Ook in een kleine ruimte.

Daarom maken wij dinerbanken en treinzitjes op maat voor uiteenlopende bedrijven. Denk hierbij aan een dinerbank voor een restaurant of eetcafé. In een ijssalon of lunchroom. De bedrijfskantine of lobby van een hotel. Maar ook de wachtkamer van uw praktijk kunnen we voorzien van een unieke dinerbank op maat.

Voor uw ruimte gemaakt: een dinerbank op maat

We maken dinerbanken in alle formaten en vormen; langs een muur, in een hoek of zelf om een boom. En uiteraard ook de klassieke treinzit kunnen we voor u maken. Rug aan rug, zegt u? Vanzelfsprekend.

Elke dinerbank wordt door ons exact op maat gemaakt. Hierdoor benutten we de beschikbare ruimte optimaal. We bieden een enorme keuze aan stoffen, leer en kunstleer en adviseren u graag over de benodigde kwaliteit afhankelijk van de mate belasting. Zo zorgen we ervoor dat uw dinerbank op maat precies past bij de door u gewenste uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe wij u kunnen helpen met het maken van een dinerbank op maat? Neem dan contact met ons op en laat u verrassen!

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee