Dinerbanken op maat voor een voetbalkantine

Dinerbanken op maat voor voetbalclub SEH uit Heerde

Dinerbanken op maat voor een voetbalkantine

Opdrachtgever: Voetbalclub SEH uit Heerde
Plaats: Heerde
Opdracht: Meubels in de voetbalkantine, waaronder dinerbanken op maat

Achtergrondinformatie dinerbanken op maat

Voetbalclub SEH benaderde ons voor een nieuwe voetbalkantine. Zo gezegd, zo gedaan! Wij zijn begonnen met het maken van een aantal 3D sfeertekeningen. Zo krijgt de klant een goed beeld van onze plannen en hoe deze er in hun ruimte uit komen te zien. We verwerken hierin de exacte maten van al het nieuwe meubilair, en bestaande meubelen zoals de door ons op maat gemaakte bar. De voetbalclub had als wens om een gezellige hoek in te richten, die gelijk bij binnenkomst een leuke, gezellige sfeer geeft. Hier kan de jeugd bijvoorbeeld zitten na een voetbalwedstrijd, maar er kunnen ook clubavonden worden georganiseerd, zo is de wens. Wij hebben vervolgens geadviseerd om dinerbanken te maken voor deze kantine. Zulke banken zijn in deze situatie ideaal! Er passen veel mensen op, je kunt er gezellig op eten en clubavonden op doorbrengen. 

De dinerbanken moesten aan een aantal wensen voldoen. Omdat de kantine voor meerdere doeleinden wordt gebruikt, was de wens dat de dinerbanken ook verrijdbaar zouden zijn. Zo kunnen ze bij een feestavonden gemakkelijk aan de kant worden geschoven. Ook een belangrijke eis: de dinerbanken moeten hufterproof zijn, en dus tegen een paar stootjes kunnen, en makkelijk in onderhoud. 

Dinerbanken op maat: het resultaat

Voor deze dinerbanken op maat hebben we een multiplex frame gebruikt en koudschuim vulmateriaal. Dit allles is afgewerkt met kunstleer, afkomstig van Viva Fabrics. We hebben gebruik gemaakt van de collectie Cambridge. Mooi detail is ook de Welded Vinyl uitvoering in de rug van de bank. Het eindresultaat mag er zijn, het is een mooie, gezellige kantine geworden met handige en fraaie dinerbanken die voor dit doeleinde perfect zijn!

Materiaalgebruik dinerbanken op maat

Materiaalgebruik: Multiplex, koudschuim, kunstleer Cambridge van Viva Fabrics

 

Ook zo'n mooie dinerbank op maat laten maken?

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee