Foodcourt op maat​ voor WFM People

Foodcourt op maat​ voor WFM People

Opdrachtgever: WFM People

Plaats: Amersfoort

Opdracht: Ontwerp en bouw een foodcourt op maat
 

Foodcourt op maat: achtergrondinformatie:

WFM People levert fieldmarketing en sales oplossingen die de zichtbaarheid, verkoop en business intelligence van merken verbeteren. Met ruim 25 jaar ervaring hebben zij alles in huis om een merk te activeren, koopgedrag te stimuleren en het strategisch beslissingstraject te optimaliseren dankzij betrouwbaar marktinzicht. Daarmee dragen we zichtbaar bij aan een rendement. Zij begrijpen het samenspel tussen merk, retailer en shopper en zetten hun expertise dagelijks in om ervoor te zorgen dat producten op locatie door de specifieke doelgroep gevonden worden.

Omschrijving werkzaamheden foodcourt

WFM People is een bedrijf die ook o.a. detachering doet. Een belangrijk vakgebied daarbij is: kok. De eigenaar van WFM People, Sytze Bril kwam bij ons met een speciaal verzoek. Om de koks die zij detacheren een goede kookworkshop te kunnen laten doen, wou Sytze de beschikking hebben over een foodcourt, ook wel foodcorner genoemd. Omdat WFM People ook Makro Nederland als klant heeft is hier het idee ontstaan. De Makro werkt namelijk met een foodcourt in hun vestigingen. Koks laten hier hun kunsten zien waarbij er tegelijker nuttig getoond wordt welke producten zij verkopen. Dit doe je het beste door live cooking in een foodcourt op maat! De voormalige kantine ruimte was hier geschikt voor. Dit plan hebben wij wederom met onze architect Marcel Mulderij van www.inktviz.nl kunnen realiseren. Hij had de ideeën en Doelbeek zorgt voor de uitvoering! Sytze had voor ogen dat het een toegankelijke plek moest worden die wel een goede (lees: geen goedkope) uitstraling zou hebben. Marcel heeft hiervoor een plan opgesteld waarbij er gebruik is gemaakt van eikenhout, beton en staal i.c.m. mooie stoffen en kunstleer. Dit foodcourt op maat heeft een complete keuken met Siemens(inbouw) apparatuur en een aparte barista bar voor overheerlijk koffie of espresso. Het werkblad met geïntegreerde kookplaat en grillplaat is gemaakt van Beton Ciré voor een stoere look die goed afneembaar is. Op de bar en de achterkast, waarin een inbouw combioven is verwerkt, staan stalen frames met eiken schappen. Mooi detail is het front van de bar, deze is afgewerkt met Friese Witjes, deze geven, aldus Marcel, een “grootmoeders keuken gevoel”. De stoelen hebben wij ingekocht en volledig gestoffeerd met een mooie velours streepstof van Reynaldo om zo een eigen draai te geven aan de uitstraling ipv een standaard restaurant stofje toe te passen.

De gebruikte materialen voor deze foodcourt

Materiaalgebruik: Balkeiken fineer / multiplex / hardglazen schappen / spiegels / ledverlichting / koudschuim / meubelstoffen Panaz​

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee