Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

Opdrachtgever: Particulier
Plaats: Meppel
Opdracht: Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

Achtergrondinformatie herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

De B&B Italia Charles bank van ontwerper Antonio Citterio uit 1997 is een echte designklassieker en bij velen geliefd. Er zijn talloze uitvoeringen en daarom ziet er voor iedereen wel een ideale combinatie bij. Aan zo'n mooie designklassieker hangt natuurlijk een prijskaartje. Des te aantrekkelijker om, in plaats van het kopen van een nieuwe bank, over te gaan tot herstofferen van een bestaande B&B Italia Charles hoekbank!

Omschrijving werkzaamheden herstofferen hoekbank

De bij de klant uit Meppel zeer geliefde B&B Italia Charles in de uitvoeringen CH228D en Ch228LS krijgen een nieuw leven door herstofferen. De collectie meubelstoffen van B&B Italia is natuurlijk al heel uitgebreid, maar onze collectie als meubelstoffeerderij is groter en zeker ook diverser. Dat kwam goed uit bij het herstofferen van deze B&B Italia Charles hoekbank! Onze Meppelse klant was namelijk op zoek naar een mooie velvet stof. Deze meubelstof met een vleugwerking is niet vindbaar in de eigen collectie van B&B Italia, maar wij hebben hem wel in onze collectie. De kleur was al snel bepaald. Het mocht een dieppaarse tint worden. In onze showroom heeft de klant diverse meubelstoffen bewonderd en uiteindelijk een drietal stalen gekozen. Hiervan hebben wij rechtstreeks knipstalen van onze stofleveranciers toe laten sturen. De uiteindelijke keuze is gevallen op de kleur Ice Blackcurrant van Kirby Design: een gematteerde velvet met een mooie diepe tint, ijzersterk en waterafstotend behandeld. 

Door het herstofferen in deze mooie kleur wordt de B&B Italia bank van onze klant een uniek product. Ook hebben wij de vulmaterialen vervangen. Zo kan de hoekbank weer jaren mee.  

Materiaalgebruik herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

Stof Ice Blackcurrant van Kirby Design, dons vulling, koudschuim

Jouw bank of stoelen laten herstofferen?
Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank
Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank
Herstofferen B&B Italia Charles hoekbank

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee