Herstoffering Leolux Pallone stoelen

Opdrachtgever: Particulier

Plaats: Zwolle

Opdracht: herstoffering Leolux Pallone Pa

Herstoffering Leolux Pallone stoelen, achtergrondinformatie:

"Humor en design, een onverwoestbare combinatie" zijn de woorden van ontwerper Roy de Scheemaker voor Leolux. Met zijn model Pallone maakt hij zich onsterfelijk als designer bij Leolux. De Leolux Pallone die wij mochten stofferen heet Leolux Pallone Pa. Naast het model Pa hebben wij ook het model Ma, de Lillóne en de pouf variant mogen herstofferen Tijdens zijn studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht werkt hij als freelance interieurontwerper. Wanneer hij is afgestudeerd, gaat hij werken voor  ontwerpbureau Mazaïrac/Boonzaaijer. In 1995 begint hij zijn eigen Studio Roy de Scheemaker, waarmee hij 2002 een design award in de wacht sleept voor een door hem ontworpen badkamer.

​Wat maakt herstofferen Leolux Pallone nou zo interessant? Ten eerste: het ontwerp van de Pallone is onovertroffen. De sierlijke rondingen, het verfijnde stikwerk, alles is mooi! Ten tweede: de prijs voor het stofferen, deze ligt doorgaans op zo’n 50 % van de nieuwprijs. Wie wil er nou niet 50 % goedkoper uit zijn en toch weer een mooi refurbished Pallone in huis hebben staan? Bij het herstofferen van deze Pallone Pa hebben wij de mooie combinatie van zwart leer op de zitting en Alcantara op de rug. Of het nu refurbishing, herstofferen of gewoon stofferen heet: uw Leolux Pallone is weer als nieuw!

Omschrijving werkzaamheden

Bestaande leer en Alcantara hebben wij verwijderd en als mal gebruikt voor de herstoffering. Eventueel passen wij de stoffering aan zodat de Alcantara en het leer perfect om het frame en de schuimen van de Pallone passen.

Materiaalgebruik voor herstoffering Leolux Pallone stoelen

Leer van Ohmann Leather en Alcantara Colorado Infanta Blue 6408

​Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar hebben ook ervaring met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee