Maatwerk meubelen voor de nieuwe MFD De Heerd

Interieur op maat voor multifunctionele accommodatie

Opdrachtgever: Gemeente Heerde en Dorpshuis Heerde
Plaats: Heerde
Opdracht: Interieur op maat voor multifunctionele accommodatie 

Interieur op maat: de vraag

In opdracht van de gemeente Heerde en Stichting Dorpshuis Heerde hebben wij meerdere meubelen op maat gerealiseerd voor MFA De Heerd. MFA De Heerd is een multifunctioneel gebouw waarin onder andere scholen, het dorpshuis van Heerde, een bibliotheek en het Cultureel Centrum van Heerde zijn gevestigd.

Omschrijving werkzaamheden

De volgende meubelen zijn door ons op maat gemaakt:

  • Een bar en achterwand
  • Een balie voor de bibliotheek
  • Eiken tafels op maat
  • Boombanken
  • Lounge banken en stoelen op maat

Over MFA De Heerd

Het gehele gebouw en het interieur is getekend door DAT Architecten uit Tilburg. Er is daarom veelvuldig overleg geweest tussen ons en DAT over vormen, maten en uitvoering waardoor er uiteindelijk een resultaat is geleverd om trots op te zijn. 

Materiaalgebruik voor interieur op maat

De bar met bijbehorende achterwand, de balie en tafels zijn opgebouwd uit een mutiplex kern met een blad van meerlaags eiken. Het front is gemaakt van echt balkeiken fineer. Alle lounge banken en stoelen zijn uit multiplex opgebouwd, met koudschuim vulmateriaal als schuimlaag en bekleed met mooie stoffen van Panaz. 

Verdere gebruikte materialen zijn: balkeiken fineer, multiplex, hardglazen schappen, spiegels, ledverlichting, koudschuim en meubelstoffen van het merk Panaz.

​Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar houden ons ook bezig met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Ook een interieur op maat? Vraag een offerte aan!
Interieur op maat voor multifunctionele accommodatie

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee