Keuken op maat in mat wit

Keuken op maat in mat wit

Opdrachtgever: Particulier
Plaats: Epe
Opdracht: keuken op maat in wit

Achtergrondinformatie keuken op maat

De keuken. De keuken is tegenwoordig veel meer dan de plek in huis om te koken. De keuken is een vast onderdeel geworden van de woonbeleving in huis. Op de vraag van deze klant uit Epe of wij ook een keuken op maat zouden kunnen maken kon het antwoord alleen maar "ja" zijn. Een keuken op maat is onderdeel van onze interieurbouw voor thuis omdat het in dit geval een eigen woning betreft. Maar we kunnen ook een zakelijke keuken op maat realiseren, die passen wij toe bij bedrijven/scholen of instellingen. Bij een keuken op maat beseffen wij goed dat het vaak om een beslissing of keuze gaat die een belangrijke positie inneemt in het huishouden. Een aantal wezenlijke vragen komen hierbij om de hoek kijken:

  • Welke ruimte is beschikbaar voor uw keuken?
  • Welke functie krijgt uw keuken?
  • Welke uitstraling heeft uw voorkeur?
  • Landelijk of toch modern?
  • Welke apparatuur heeft u nodig?

In het gesprek met onze klant uit Epe kwamen wij al gauw tot de conclusie dat een witte keuken op maat de voorkeur geniet. Nu zijn er natuurlijk verschillende tinten en oppervlaktes in wit, maar mat wit sprong er voor deze keuken echt uit. Via onze leverancier voor fronten op maat Optimastore kwamen wij op de mooie Pianovo W930 ijswit mat uit. De Pianovo ijswit is voorzien van een ultramat polyester film die zeer krasbestendig is: één van de voorwaarden voor deze mat witte keuken op maat. De fronten zijn rondom afgeband met een goede ABS band. De grepen zijn het type T-greep in Inox van onze leverancier Sierbeslag.be. Bij een keuken op maat is ook echt alles op maat waardoor het misschien wel meer moeite vergt om uit te zoeken, maar uiteindelijk alles ook echt naar het zin zal zijn! Het blad is gemaakt van HPL, welke geschikt is voor intensief gebruik. Hierbij is gekozen voor een betonlook van Egger. Alle inbouwapparatuur van bekende merken als Siemens, Atag, Bosch enz. zijn door ons te leveren of door u zelf. Alles is mogelijk! Wat ook erg belangrijk is bij een keuken op maat is het scharnierwerk en de ladegeleiding. Al jaren vertrouwen wij dit toe aan het merk Blum. Topkwaliteit die jaren meegaat. De mogelijkheden zijn divers. Fronten met grepen, greeploze fronten of lades en lades die elektrisch openen zijn zomaar een aantal opties.

3D-tekening

Het mooie aan een keuken op maat is dat u echt niet alle details al hoeft te weten. Want daarbij kunnen we u helpen. Tot in detail. Voor deze klant uit Epe hebben wij eerst een 3D tekening gemaakt zodat er een goed beeld geschets kon worden hoe de op maat gemaakte mat witte keuken er uit komt te zien. We maken altijd een 3d-tekening van uw keuken. Deze tekening is op schaal gemaakt. Dat betekent dat we rekening houden met de exacte afmetingen van de ruimte waarin de keuken geplaatst wordt. Zo krijgt u een heel nauwkeurig beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

Materiaalgebruik

Pianovo mat ijs wit fronten. Egger betonlook werkblad. Ladegeleiders en scharnieren van Blum. Siemens inbouwapparatuur. Atag inductie kookplaat en Franke

Ook een keuken op maat laten maken?
Keuken op maat in mat wit

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee