Tv meubel op maat in jaren '20 woning

Tv meubel op maat in jaren ‘20 woning

Opdrachtgever: Familie Pool

Plaats: Heerde

Opdracht:  Audio/tv meubel op maat

 

Tv meubel op maat: achtergrondinformatie

 

‚ÄčNa een mooi jaren '20 huis te hebben gekocht kwam de familie Pool met de vraag of wij een tv meubel op maat konden maken. Een tv meubel op maat? Geen probleem… hoogglans wit, kunststof, glas of metaal, zegt u het maar! Nou, niets van dit alles. Waarom? Dit jaren '20 huis had al een op maat gemaakt meubel naast de open haard, daar moest ons meubel bij passen.

Omschrijving werkzaamheden

Een op maat gemaakt tv meubel voor een jaren '20 huis lijkt misschien niet bijzonder, maar wij vonden het een mooie uitdaging. Er was een beperkte ruimte beschikbaar waar het tv meubel in moest passen. Ook hadden wij  met de elementen en de uitstraling van een bestaand tv meubel te maken, welke, zonder te erg op te vallen, terug moesten komen in het nieuwe meubel.

‚ÄčEindresultaat: tv meubel op maat met massief eiken details

Om aan de vraag te voldoen hebben wij de hoogte van de onderkast met schuifdeuren overgenomen, evenals de plint hieronder. De schuifdeuren zijn door ons voorzien van exact dezelfde massief eiken handgrepen op maat. Doordat er een tv-ontvanger in het zicht geplaatst moest worden, hebben wij een open ruimte boven het tv meubel op maat gemaakt met daarboven een schap die boven de tv twee keer terugkomt. De tv-ontvanger moest in het zicht destijds, heden ten dage maken wij ook gesloten audio- en tv meubelen met een transponder die het signaal doorstuurt, optisch een mooie oplossing!  

De gebruikte materialen voor dit audio/tv meubel op maat

Massief eiken op kleur gebracht.

Nieuwsgierig geworden naar andere projecten? Bekijk deze en soortgelijke projecten in ons werk.

Tv meubel op maat in jaren ‘20 woning

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee