Winkelinterieur op maat voor opticien

Winkelinterieur op maat voor opticien

Opdrachtgever: Boschman Optiek
Plaats: Heerde
Opdracht: Winkelinterieur op maat

Winkelinterieur op maat: de vraag

Marcel Mulderij van Design Zimmer Architect kwam bij ons met de vraag of wij gespoten meubelen zouden kunnen maken voor een volledig nieuw interieur voor de Heerder opticien Boschman Optiek. Naast het feit dat het natuurlijk erg mooi is om lokaal aan de slag te mogen was het voor ons ook een uitdaging het gehele interieur op tijd klaar te krijgen voor de opening!

Omschrijving werkzaamheden

We hebben het complete winkelinterieur van Boschman Optiek op maat gemaakt. Het gaat hierbij in totaal om 12 meubelen: 

  • Complete wanden om brillen te presenteren
  • een muurbank op maat
  • eiken tafels met metalen onderstel
  • een balie op maat
  • kidscorner meubelen
  • loungebank op maat

De meeste meubelen zijn gespoten op RAL-kleur. Hierbij is gekozen voor RAL 9017 als donkere basis en RAL 9001 als lichte basis. Er zijn 2 opvallende paars/blauwe tinten toegepast als tegenhanger. 

In de balie, die is voorzien van een gezandstraald glazen blad, is RGB-ledverlichting geplaatst. De andere meubelen hebben warm witte LED-verlichting voor een neutrale uitstraling en een uitstekende belichting van de brillen en accessoires.

Alle ledverlichting is met een afstandsbediening te bedienen. Op een aantal gespoten wanden zijn displays van concept-s-design toegepast. 
De loungebank en de muurbank, ook wel dinerbank genoemd, zijn voorzien van het kunstleer Silverguard van Viva Fabrics, de kleuren komen weer terug in het spuitwerk.

Materiaalgebruik winkelinterieur op maat

MDF gespoten op ralkleur, hardglazen gezandstraald blad, kunstleer, LED-verlichting, spiegels.

​Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar houden ons ook bezig met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Ook op zoek naar een winkelinterieur op maat? Neem contact met ons op!

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee