Werkbladen voor uw keuken op maat

Het werkblad of ook wel keukenblad of aanrechtblad bepaalt naast de fronten van uw keuken een groot deel van de uitstraling. Het werkblad is verder van groot belang omdat u erop werkt

Er zijn verschillende soorten werkbladen die van verschillende materialen worden gemaakt. Ieder materiaal heeft unieke eigenschappen en voor- en nadelen. We benoemen enkele van de meest populaire materialen waar aanrechtbladen van gemaakt worden.

Keramiek

Een keramische keukenblad

Met een keramisch keukenblad zit u goed. Een keramisch blad is slijtvast, hitte-, vlek- en krasbestendig. Keramiek is een lichtgewicht product dat zeer onderhoudsvriendelijk is.

Graniet

Aanrechtblad van graniet met vaas met bloemen erop

Een granieten keukenblad is puur natuur. Precies zoals het steen wordt gedolven, wordt het ook gebruikt voor het blad. Dit robuuste materiaal is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief..

Composiet

keukenblad van quartz

Composiet is tijdloos elegant, uitermate vlak en nog harder en resistenter dan natuursteen. Dit materiaal biedt een zeer hoge weerstand tegen hitte, barsten en krassen. Met een eenvoudige spons en water is het onderhoud een koud kunstje.

Beton

Keukenblad van beton

Het materiaal beton geeft uw keuken een tijdloze moderne massieve uitstraling. Beton geeft een tijdloze, warme en robuuste ‘look and feel’ aan uw keuken. De massieve uitstraling past in vrijwel elke setting. Een keukenblad van beton is onderhoudsvriendelijk en bij goed gebruik en oplettendheid blijft het werkblad lang mooi.

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee