Vlekken verwijderen van meubels of vloer

Vlekken verwijderen van meubels of vloer

12 April 2019

In ons (drukke) bestaan is het niet uitgesloten dat er wel eens iets misgaat. Wij hebben het dan over vlekken! Gelukkig is er meestal een oplossing. 

’s Avonds rustig een wijntje drinken…vol glas over de bank. De hond is net uit geweest zijn pootafdrukken zie je terug op de vloer. Je dochter maakt een mooie tekening waarbij het vilstift ook de meubelstof kleurt. Zo kunnen wij nog wel even doorgaan! Iedere dag ontstaan er vlekken in alle vormen of maten, of je nu wil of niet, daar doe je gewoonweg niets aan! Althans aan het feit dat ze kunnen ontstaan doe je niets, er is wel iets te doen aan een oplossing…JAMES

Vlekken verwijderen met James

Wij kennen de naam James natuurlijk als de trouwe butler die altijd voor je klaar staat. Zo’n echte butler is niet voor iedereen weggelegd maar James Vlekken verwijderaar wel. James heeft al jaren nagedacht over allerlei mogelijke vlekken en allerlei mogelijke oplossingen. De allerbeste oplossing is natuurlijk door geen vlek te veroorzaken, de allerbeste oplossing daarna is James. 

Vlekken op meubelstof, harde vloer of tapijt zijn vervelend, doorgaans lelijk en kunnen het beste zo snel mogelijk behandeld worden. Wist je dat er heel veel vlekken op meubelstof gewoon met water verwijderd kunnen worden? De James vlekkenwaaier geeft hiervan een mooi overzicht.



Doelbeek Interieur is dealer van James producten, in onze showroom hebben wij een zuil staan met hun produkten en via een scherm is er een goed overzicht van de diverse produkten die geschikt zijn voor alle typen vlekken op meubelstof of harde vloer.

Door de James produkten in huis te hebben maak je de kortste slag…zo kun je zo snel mogelijk actie ondernemen. Niet alleen het verwijderen van een vlekken is belangrijk, zeker zo belangrijk is het onderhoud van uw vloer of meubelstof, ook hierin kan James voorzien.

Vlekken verwijderen: de vlekkentest bij Doelbeek

De James vlekkentest houdt in dat je bij ons aan de zaak erachter kunt komen hoe vlekken het beste behandeld kunnen worden. Door middel van een aantal vragen over de soort vlek, het materiaal waarop deze zit en of deze al ouder is of net ontstaan. Voor iedere soort vlek is er een middel. Dit wil overigens niet zeggen dat ieder vlek ook verwijderd KAN worden maar James is zeker een verstandige zet om toe te passen.


Vlekken verwijderen met James

Delen op social media