Herstoffering 2 Gelderland 4800 banken

Opdrachtgever: Familie Stokvis
Plaats: Almere

Achtergrondinformatie

Deze 2 Gelderland 4800 banken zijn iets meer dan 10 jaar geleden door ons gestoffeerd. Na jarenlang intensief gebruik stond de familie Stokvis voor een keuze: de banken vervangen door nieuwe banken of het herstofferen van hun oude vertrouwde Gelderland 4800 banken.

Het model wordt nog steeds gemaakt door de Gelderland-groep dus nieuw was zeker een optie. De kosten van herstoffering zaten echter ongeveer op de helft van de prijs van een nieuwe bank. Daarnaast was de keuze van stoffen bij veel groter als bij de aanschaf van een nieuwe bank. De keus voor het herstofferen van de bestaande Gelderland 4800 banken was snel gemaakt!

Omschrijving werkzaamheden

Wij hebben de familie meerdere stofstalen opgestuurd. Stoffen met een goede kwaliteit van de merken Silvera, De Ploeg, type Gabriël, Danish Artweaving en Bute.

De keus uiteindelijk gevallen op een mooie heldere gele stof van Bute. Dit is een Schotse weverij met bijna uitsluitend wollen weefstoffen. Trap Apart is de importeur van dit mooie merk. De kamer bij de familie Stokvis fleurt op doordat er niet is gekozen voor een warme geeltint met een grijs accent erdoor. De stof van Bute levert weer jarenlang woongenot!

Naast het herstofferen hebben wij de bank ook gevuld.

Materiaalgebruik

Nieuwe koudschuim zitvulling, wollen stof Tweed van Bute

Vraag een offerte aan voor uw Gelderland bank

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee