Herstoffering eetkamerstoelen

Herstoffering eetkamerstoelen voor familie in Epe

Opdrachtgever: Particulier  
Plaats: Epe
Opdracht: Herstoffering eetkamerstoelen

Herstoffering eetkamerstoelen voor klant in Epe​

Onze opdrachtgevers betrokken een nieuw huis met daarin een nieuw interieur. De grijze kleur van 4 eetkamerstoelen kwam te koel over in dit nieuwe interieur. Omdat de stoelen van goede kwaliteit waren heeft onze opdrachtgever besloten de stoelen van een nieuwe, beter passende stof te laten voorzien. Het betreft een set eetkamerstoelen die bestaat uit 4 stoelen met armlegger en 2 stoelen zonder armlegger. Dit geeft een mooie mix rondom de eettafel.

Omschrijving werkzaamheden 

Wij hebben de 4 eetkamerstoelen opnieuw gestoffeerd en voorzien van nieuwe vulling in het zitkussen en rugleuning. 

Materiaalgebruik voor herstoffering eetkamerstoelen

Het stofferen van deze eetkamerstoelen is gedaan in de stof Aqua 24 van de Nederlandse stofleverancier Lancier. Deze firma heeft een uitgebreide collectie meubelstoffen zoals poolweefsel, vlakweefsel, kunstleer en outdoor stoffen. De stoelen zijn opnieuw gevuld met polyether POH 40/50 vulmateriaal en watten. 

​Bent u benieuwd welke projecten wij nog meer hebben gerealiseerd? We houden ons onder andere bezig met bedrijfsinterieur en herstoffering van designmeubelen, maar houden ons ook bezig met het maken van boekenkasten, dinerbanken en wandkasten. Neem een kijkje bij onze projecten.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee