Kantoorinterieur op maat voor Vosbergen Transport

Vosbergen Transport

Opdrachtgever: Vosbergen Transport
Plaats: Heerde
Opdracht: Kantoorinterieur op maat

Achtergrondinformatie 

Vosbergen Transport is een nationaal en internationaal logistiek dienstverlener op het gebied van huif-, speciaal-, machine- en groupagevervoer binnen Europa. Vanuit hun thuisbasis in Heerde bedienen zij met ons moderne wagenpark dagelijks klanten door heel Europa. Hun kantoor was echt een inloopplek voor eigen personeel en/of klanten.

Omschrijving werkzaamheden

Het kantoor van Vosbergen Transport is een inloopplek voor personeel en klanten. Zozeer zelfs dat (bijna) iedereen mee kan kijken op de computerschermen van beide eigenaren. Dat is natuurlijk niet wenselijk. Voor dit kantoor hebben wij een interieur op maat mogen maken. Daarbij houden wij rekening met de privacy van de eigenaren, gezond werken en toegankelijkheid voor personeel en klanten. Met een 3D schets op maat waren de eigenaren helemaal tevreden. Om het kantoorinterieur een persoonlijke touch te geven is een lange wand voorzien van een mooie grote foto van Kasteel Vosbergen. Dit kasteel, de naamgever van het bedrijf, is de locatie waar Stoeterij Vosbergen z’n wortels heeft. De import en export van paarden in niet voor niets onderdeel van de werkzaamheden van Vosbergen Transport.

Even terug naar het kantoorinterieur. We hebben bureaus op maat gemaakt, waarbij de computerschermen uit het zicht onttrokken zijn van klanten en/of personeel. Om gezond te kunnen werken is dit kantoorinterieur op maat  voorzien van in hoogte verstelbare bureaus. Zo kan er staand en zitten gewerkt worden. Bij de indeling is er heel precies rekening gehouden met de exacte locaties voor het kantoorpersoneel.

Een mooi detail zijn de toegepaste steenschotten. Deze hebben wij verkregen via Steenschotten.com, een mooi bedrijf dat handelt in steenschotten. Vosbergen Transport doet al jaren haar transporten. 

Kantoorinterieur op maat: het resultaat

Een mooi kantoorinterieur op maat, perfect afgestemd op zijn gebruikers. Mooie toegepaste materialen als steenschotten wanden en de grote fotowand maken dit een kantoorinterieur, dat bijzonder en origineel is, goed bruikbaar.

Toegepaste materialen

HPL werkbladen van Egger, steenschotten op kleur gebracht en blank afgelakt.

Ook een kantoorinterieur op maat laten maken?

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee