Winkelinterieur op maat voor Capelle Haarwerken

Winkelinterieur op maat kappersshop

Opdrachtgever: Capelle Haarwerken

Plaats: Zwolle

Opdracht: Ontwerp en bouw een winkelinterieur op maat

Winkelinterieur op maat, achtergrondinformatie

Capelle Haarwerken Zwolle (CHW) is erkend leverancier van haarwerken en pruiken voor dames, heren en kinderen. Zij zijn gespecialiseerd in pruiken, haarwerken en haardelen. Naast haarwerken hebben zij ook een uitgebreide collectie mutsjes, petten en herenpetten! Verder is Capelle haarwerken een winkel gespecialiseerd in online verkoop haarstukken en accessoires. Aan ons de vraag om een winkelinterieur op maat te maken.

Omschrijving werkzaamheden

​In dit maatwerk winkelinterieur moesten in ieder geval de kleuren van het logo van Capelle Haarwerken terugkomen. De kleur turquoise komt daarom terug en voor het warme effect hebben wij hier tegenover een eiken HPL van Egger toegepast. Dit winkelinterieur heeft een verscheidenheid aan artikelen die bij het kappersvak en/of haarwerken worden gebruikt. In de zaak liggen niet alleen haarverzorgingsproducten, maar ook apparatuur zoals haardrogers of scheerapparaten.

Ieder winkelinterieur vraagt weer een eigen aanpak, zo ook  Capelle Haarwerken. Er moesten speciale steunen voor de apparatuur in de maatwerk kasten komen, maar ook binnenin de kasten hebben wij speciale opbergruimtes gecreëerd. Middels speciale kleppen is deze in het maatwerkmeubilair geïntegreerd. Het winkelinterieur bij Capelle Haarwerken is dus echt op maat gemaakt rondom de artikelen die zij aanbieden vanuit de winkel zelf en online.

Ook de verkoopbalie, waar het afrekenen met klanten plaatsvindt, is op maat gemaakt. Om de ruimte optimaal te benutten, is er in de maatwerk balie wederom opbergruimte gecreëerd.

Al met al een leuke klus en een mooie uitdaging om voor de dames van Capelle Haarwerken een echt op maat gemaakt winkelinterieur te mogen leveren.

Materiaalgebruik winkelinterieur op maat

Kunststof hpl in de kleuren eiken en turquoise

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee