Kasten op maat door een meubelmaker in de buurt van Zwolle

Opdrachtgever: Particulier    
Plaats: Zwolle
Opdracht: verschillende kasten op maat

Meubelmaker in Zwolle?

Op zoek naar een meubelmaker in Zwolle kwam een klant uit bij een meubelmaker in Heerde. De klant was op zoek naar een meubelmaker of interieurbouwer die voor hen een aantal kasten op maat kan maken. In Zwolle zitten genoeg interieurbouw bedrijven of een goede meubelmaker, maar in Heerde zit een betere: Doelbeek Interieur! Na een eerste gesprek is al gauw duidelijk dat de klant op zoek is naar een kledingkast op maat en een kast op maat met een schuine hoek. Doelbeek Interieur is al jaren specialist in het maken van een kast of kasten op maat. Dus in de buurt van Zwolle is het zeker geen probleem om als meubelmaker aan de slag te gaan! Om een goed beeld van de situatie te krijgen is onze meubelmaker eerst naar de opdrachtgever afgereisd om daar ter plekke overleg te hebben en een goede inschatting te maken wat het mooiste past bij de kasten op maat. Daar werd onze meubelmaker c.q. interieurbouwer vriendelijk ontvangen waarna er werd overgegaan tot het bespreken van de kasten. Maatwerk, dat was wel duidelijk.

De opdracht: twee kasten op maat

De eerste kast die wij gingen bedenken was de kledingkasten in de doorgaande gang. Deze betrof duidelijk een stukje. Het moest een kledingkast zijn die goed toegankelijk is en aan beide zijdes van de gang wordt opgebouwd. Deze kledingkasten op maat hebben erg veel bergruimte voor natuurlijk kleding, maar ook schoenen en diverse andere zaken die netjes kunnen worden opgeborgen achter de schuifdeuren. De schuifdeuren van deze kledingkasten zijn voorzien van hoogglans witte panelen met een zwart aluminium kader. Hierdoor krijgt de kledingkast een erg moderne, strakke uitstraling.

De tweede kasten op maat zijn twee kasten die onder een helling komen. Anders gezegd, ze hebben een schuine deur en een schuin afgewerkt interieur. De meubelmakers bij Doelbeek hebben die vaker bij de hand gehad en passen hier een schuifdeur met een schuine kant toe zodat de gehele ruimte bij deze kast op maat benut wordt. Deze kast is ook in dienst als kledingkast en wordt daarom voorzien van lades, roedes en legplanken om alle kleding te kunnen opbergen. Deze kast op maat krijgt een iets klassiekere uitstraling d.m.v. schuifdeuren met een houtstructuur.

Al met al een mooie klus met strakke kasten op maat! 

Materiaalgebruik

Kledingkasten op maat voorzien van lades, roedes en legplanken waarbij het interieur van de kasten strak wit zijn en de schuifdeuren een houtstructuur en hoogglans wit zijn. De kaders van de schuifdeurkasten op maat zijn van wit en zwart aluminium.

Ook op zoek naar een meubelmaker in de buurt van Zwolle?

Doelbeek Interieur heeft 35 jaar ervaring op gebied van interieurbouw, stoffering en meubelmakerij. Stuur ons een berichtje om onze meubelmaker te spreken!

Ook op zoek naar een meubelmaker?

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee