Keuken op maat voor vakantiepark 't Lennepserf

Keuken op maat voor verschillende vakantiewoningen

Keuken op maat voor verschillende vakantiewoningen

Opdrachtgever: vakantiepark 't Lennepserf
Plaats: Veessen
Opdracht: keuken op maat voor verschillende vakantiewoningen

Van melkveehouderij tot vakantiepark

Achtergrondinformatie keuken op maat

Daar waar vroeger de koeien werden gehouden, hooi lag opgeslagen en mais werd geteeld, kun je nu op ’t Lennepserf terecht voor een korter of langer vakantieverblijf. Na een leven lang boeren, wil de familie Bos zoveel mogelijk mensen op een luxe manier laten genieten van de natuur en het tijdloze boerenbestaan laten ervaren. Het boerenbedrijf wordt voortgezet als duurzaam vakantiepark met diverse soorten luxe en comfortabele ecolodges. Architect voor dit mooie project is INKTVIZ.

Werkzaamheden keuken op maat 

In een vakantiewoning of, in dit geval, ecolodge, kan een keuken niet ontbreken. Daar waar gekozen kan worden voor een standaard keuken is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor een keuken op maat in een vakantiewoning. 

Waarom zou je voor een keuken op maat kiezen? Enkele voordelen voor een maatkeuken: 

  • grote materiaalkeuze en betere kwaliteit
  • de keuken in een echte eigen, unieke uitvoering qua maat en vorm
  • hoeft niet duurder te zijn dan een standaard keuken, maar wel beter!

De keukens op maat in deze vakantiewoningen, 9 stuks in totaal, zijn uitgevoerd in een zachtgroene tint met een betonlook blad. De grepen zijn, net als de maatwerk trapleuningen, zwart gespoten. Onzichtbaar detail: de vakantiewoning keukens zijn uitgevoerd in een multiplex met wit HPL binnenwerk. Standaard wordt hier spaanplaat voor gebruikt maar, door dit mulitplex zal het scharnierwerk en de geheel constructie jaren langer meegaan en is daarom duurzaam. Nog een voordeel van maatwerk!

Tot slot zijn er boven de vakantiewoning keukens op maat gemaakte metalen frames gecreëerd in wederom dezelfde zwarte kleur als de grepen. Voorzien van eiken leggers zijn dit niet alleen blikvangers, maar ook een nuttige plek voor keukengerei. Alle toegepaste apparatuur zoals vaatwasser, (combi)oven, inductie kookplaat en afzuiging zijn van Siemens.

Materiaalgebruik keuken op maat

Egger plaatmateriaal. Grepen Hafele. Spoelbakken en kranen Caressi

Ook zo'n mooie keuken op maat?
Keuken op maat voor verschillende vakantiewoningen

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee