Bedrijfsinterieur op maat voor NXPD

Gloednieuw bedrijfsinterieur voor NXPD

Bedrijfsinterieur op maat voor NXPD

Opdrachtgever: NXPD Personeelsdiensten

Plaats: Heerde

Achtergrondinformatie

NXPD staat voor Nick’s (NX) Personeel Diensten. Het is een uitzendbureau voor personeel in de bouw, infra, techniek, industrie en officesupport. De eigenaar van NXPD zocht een bedrijfsinterieur op maat. Het bedrijfsinterieur moest een industriële uitstaling hebben. Deze vraag hebben wij bij onze architect Marcel Mulderij van Inktviz architecten BNA neergelegd. Hij gaf aan dat een industrieel bedrijfsinterieur erg mooi is maar al gauw de een beetje warmte mist. Hij maakte een ontwerp van een bedrijfsinterieur van staal (industrieel) met hout (warm). Het bedrijfsinterieur voor NXPD moest aan een aantal voorwaarden voldoen. Om klanten en personeel formeel en informeel te kunnen ontvangen moest het een bedrijfsinterieur worden met een bar met keuken, meerdere afzonderlijke tafels met stoelen en werktafels met kasten voor in het kantoorgedeelte. Het betreft een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein van Heerde. Nieuw betekend ook dat er veel materialen zijn toegepast die ervoor zorgen dat de akoestiek niet goed is. Beton, staal en glas absorberen geen geluid, door de weerkaatsing van het geluid krijg je een enorme galm. Bij dit bedrijfsinterieur op maat hoort ook een maatwerk oplossing voor de akoestiek. Marcel heeft een verlaagd plafond met akoestische eigenschappen ontworpen. Dit akoestisch plafond is voorzien van akoestisch wol die het geluid absorbeert. Afgewerkt met akoestisch doek, een mooie eiken lijst en ledverlichting maakt dat het akoestisch plafond perfect in een bedrijfsinterieur met industriële uitstraling past.

Omschrijving werkzaamheden interieurbouw

De tekeningen van Inktviz waren goedgekeurd…Wij konden aan de slag. De bar op maat en de keuken zijn opgebouwd uit plaatmateriaal van Decolegno. Het is een mooie donkere houtstructuur die gecombineerd wordt met een stalen frame. Dit bedrijfsinterieur op maat heet niet voor niets op maat, de stalen frames, die perfect combineren met het donkere hout, zijn maatwerk. Het blad van de bar en de keuken is door ons zelf vervaardigt. Het heeft de look en feel van beton en is vergelijkbaar met beton ciré. De bar en keuken op maat hebben wij voorzien van keukenapparatuur zoals een vaatwasser, koelkasten, kookplaat, afzuiger en een tapinstallatie. Hiervoor hebben wij de merken Bosch en Siemens gebruikt. Als mooie eyecatcher hebben wij een muurbank op maat gemaakt. Een muurbank of ook wel dinerbank genoemd is een bank tegen de wand die ervoor zorgt dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimte. De dinerbank is bekleed met kunstleer in 4 soorten van VivaFabrics. Hiervoor hebben wij 2 tafels op maat gemaakt met een stalen voet en een eiken blad. De 6 tafels in deze ruimte hebben wij ook geleverd, het is de Piazza van Hardstuff. Hierbij passend plaatsten wij barkrukken model University van Hardstuff.

In de kantoorafdeling spreken wij ook van een bedrijfsinterieur op maat. Geen enkel meubel in deze ruimte ( behalve de stoelen ) is standaard, stuk voor stuk op maat gemaakt voor dit interieur. Voor deze afdeling van het bedrijfsinterieur hebben wij tafels en kasten op maat gemaakt. Het blad van de maatwerk tafels is van Egger HPL. De tafelframes is weer hetzelfde maatwerk staal als eerder toegepast in dit bedrijfsinterieur op maat. De kasten hebben ombouw van dezelfde plaat van Decolegno als van de bar met fronten in wit. Het interieur van dit bedrijf is niet af zonder verticale jaloezieën die wij ook hebben geleverd en geplaatst. Het zijn verticale jaloezieën van Sunway. Doelbeek interieur is al jaren dealer van Sunway zonwering.

Bedrijfsinterieur op maat, materiaalgebruik

​Burned Yosemite S012 melamine + hpl plaat van Decolegno, HPL Egger Feelwood eik natuur H1180 st 37, tafels en krukken van Hardstuff, massief eiken, beton ciré, gecoat staal.

Ook een bedrijfsinterieur op maat? Neem contact met ons op voor meer informatie!
Gloednieuw bedrijfsinterieur voor NXPD

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee