Harvink Mirakel opnieuw stofferen

Harvink Mirakel opnieuw stofferen

Opdrachtgever: Meubelstoffeerbedrijf                 

Plaats: Rijen

Achtergrondinformatie

Ieder Harvink meubel is gebaseerd op en opgebouwd uit handwerk: van frame tot stoffering, van polijsten tot stikken. Ervaren vakmensen verwerken stoffering, (vul)materialen en frame tot een uniek Harvink meubel. Een Harvink meubel is Dutch Design en wordt daarom ook in Nederland gefabriceerd.

Wanneer een Harvink meubel zulke goede kwaliteiten en materialen bevat, is het opnieuw stofferen van uw eigen Harvink of door ons opgezochte Harvink een logische stap. Niet alleen maakt dit onderdeel uit van een circulaire economie, maar is een goede kwaliteit Harvink meubel wegdoen ook verspilling. Wij bieden voor het opnieuw stofferen een ruimere keuze in meubelstoffen en leer welke je nooit vindt in de meubelzaak.

Harvink opnieuw stofferen

Het opnieuw stofferen van een Harvink Mirakel begint bij de basis: de bestaande fauteuil. Allereerst kijken wij naar de conditie van de Harvink fauteuil zoals hij bij de klant staat of bij ons in de stoffeerwerkplaats bij één van onze vakkundige stoffeerders komt. Wij testen de vulmaterialen en de gehele staat van de Harvink Mirakel. Daarna worden de bestaande hoezen of stof verwijderd, eventueel aangepast waarna hier mallen van worden gemaakt voor de nieuwe stoffering. Wij hebben geleerd dat het geen zin heeft om standaard mallen klaar te hebben voor alle te bekleden designmeubels.

Opnieuw stofferen van een Harvink fauteuil

Een gebruikt meubel vraagt om stoffeerwerk specifiek gericht op het betreffende meubel. Een standaard hoes past nooit mooi en ook iedere stof- of leersoort heeft specifieke kenmerken (denk aan rek of juist stug) waardoor hier ook aanpassing in zal moeten zijn. Wanneer voor het opnieuw stofferen van de Harvink Mirakel fauteuil alle hoezen zijn gestikt, zullen desgewenst ook de vullingen worden aangepakt/vernieuwd. Typisch is wel dat bij een gemiddelde Harvink Mirakel dit niet echt nodig is, omdat de kwaliteit van de materialen zo goed is dat deze nog jaren mee kunnen. Ook dit geeft maar weer aan dat het stofferen van meubels circulair is!

Vulling oké? Hoezen klaar? Opnieuw stofferen van de Harvink Mirakel fauteuil is bijna klaar. Het is nu nog een kwestie van hoezen plaatsen en een (zo goed als) nieuwe Harvink fauteuil gaat retour klant…

Materiaalgebruik: Koudschuim vulmateriaal nog intact, stof: Hallingdal 65 kleur 116 van Kvadrat

Harvink Mirakel opnieuw stofferen
Harvink Mirakel opnieuw stofferen
Harvink Mirakel opnieuw stofferen

Delen op social media

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee