4 redenen om je tweedehands designmeubel te laten herstofferen

28 September 2018

Design, retro en vintage meubelen. Ze zijn actueler dan ooit. Ontwerpers van designmerken zoals Gelderland, Artifort, Leolux en B&B Italia grijpen vaker dan ooit terug op de karakteristieke vormen, kleuren en materialen van de jaren 60, 70 en 80.

Met een nieuw designmeubel krijg je heel veel waar voor je geld maar er hangt ook een stevig prijskaartje aan. Deze meubelen zijn dus niet voor iedereen weggelegd.  

Toch zijn er, als je een beperkt budget hebt, mogelijkheden om een echt designmeubel te kopen. Want, waarom zou je voor nieuw…

Lees meer..

Ga je voor een nieuwe designbank of een refurbished designbank?

21 September 2018

Op de pagina 4 redenen waarom je heel goed een tweedehands designmeubel kunt laten herstofferen hebben we je laten dat het slim is om een designmeubel een tweede leven te geven. Op deze pagina laten we je aan de hand van voorbeelden zien dat het voordeliger is om een tweedehands designmeubel te laten herstofferen dan een nieuwe te kopen.

Refurbished

Veelal wordt gedacht dat bij herstoffering alleen de bekleding wordt vervangen. Niets is minder waar: als dat nodig is, vervangen we ook de kussens zodat het zitcomfort weer in ere wordt hersteld. En, als we toch bezig zijn, controleren we ook de staat van het frame. Zo krijgt je…

Lees meer..

Wat zijn deze lente de interieurtrends?

09 March 2018

De lente komt eraan!

De lente brengt leven en energie met zich mee. Het is ook de tijd van het jaar waar we stilletjes aan de winterspullen in de kast opbergen. Nu de lente langzaamaan nadert, kijken we vooral uit naar de nieuwe bladeren en de kleurrijke bloesems. Vanzelfsprekend kijken we ook uit naar nieuwe interieurtrends. Hoe pas je deze trends het beste toe in jouw interieur?

Interieurtrends - kleuren

Deze lente worden warmere kleurtinten gecombineerd met zachte pastelkleuren. Denk aan okergeel met pastel roze, of donkergroen met pastel blauw. De kleuren hebben een matte uitstraling en voegen een frisse, chique look toe aan je interieur.

Interieurtrends - styling tips

Lees meer..

Doelbeek Interieur in OMWNN

13 November 2017

Nieuwe tafel, dinerbank, tv-meubel of boekenkast nodig? Dat kan een gang naar meubelboulevard, designzaak of Ikea betekenen. Maar niet altijd is daar de oplossing te vinden die je zoekt.

Die kledingkast in de showroom mag dan lekker ruim zijn, hij past natuurlijk nooit onder het schuine dak van je slaapkamer. Of het tv-meubel dat je in de winkel zag: nét te klein voor de wand in je woonkamer – en hoe werk je al die draden mooi weg? Om…

Lees meer..

Vraag een offerte aan

of inspireer ons met uw idee